Etiqueta 'celler'

Tendències

Una pinzellada d'art pel vidre

Si acceptam que els vins són cultura, els etiquetatges artístics d’algunes botelles potencien encara més aquesta creença. I és que la tendència de telefonar a un artista i oferir-li la possibilitat d’il·lustrar l’etiqueta s’imposa en el mercat espanyol.

Ander Zurimendi04/08/08 0:00

Horitzons

Andreu Villalonga: “L'únic futur és vendre la producció directament, si no, estàs venut”

Andreu Villalonga vessa dinamisme. Pensa que per aguantar-se en el negoci del vi no es pot badar gaire. La vocació empresarial l’ha duit a rellançar el celler de Can Novell.

Mateu Morro16/08/08 0:00

Tendències

Petit (i artesà) celler

Els petits celleters de les Illes Balears marquen un camí ascendent en la seva producció de vi. Tal com destacà ahir Andreu Oliver, president de l’associació que els engloba, el celler artesanal ha assolit ja les 1.182.600 botelles de vi produïdes anualment. Del total d’ampolles fabricades, la majoria són de vi negre (827.800), seguides del vi blanc (295.650) i del rosat (59.150 més).

dBalears31/03/09 0:00

Tendències

El vi de la terra, més a prop

Ben aviat els restaurants de Mallorca podran disposar d'una carta de vins mallorquins. Es tracta d'una iniciativa del Consell de Mallorca, cellerers i restauradors que té com a objectiu promocionar el vi autòcton. I és que la Direcció insular de Promoció Econòmica ha editat 14.000 cartes -en català, castellà, anglès i francès-, que es distribuiran entre els restaurants i els cellers de l'Illa. Els establiments que s'adhereixin a aquesta iniciativa rebran 10 unitats d'aquesta carta, en la qual posaran a disposició dels clients els diferents vins de la terra que ofereixen.

Margalida Ramis06/10/10 0:00