Petit (i artesà) celler
Les 24 marques agrupades en l'associació han assolit ja una producció anual de més d'un milió de botelles. El seu mercat principal és el de les Illes
Palma31/03/09 0:00
Els petits celleters de les Illes Balears marquen un camí ascendent en la seva producció de vi. Tal com destacà ahir Andreu Oliver, president de l’associació que els engloba, el celler artesanal ha assolit ja les 1.182.600 botelles de vi produïdes anualment. Del total d’ampolles fabricades, la majoria són de vi negre (827.800), seguides del vi blanc (295.650) i del rosat (59.150 més). Aquestes empreses es troben arreu de l’Illa. En concret, és formada per vuit membres a la comarca vinícola de Binissalem, més cinc de la demarcació Pla i Llevant, sis de la serra de Tramuntana i cinc més de la terra de Mallorca.
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.