Etiqueta 'vi'

Tendències

El vi de la terra, més a prop

Ben aviat els restaurants de Mallorca podran disposar d'una carta de vins mallorquins. Es tracta d'una iniciativa del Consell de Mallorca, cellerers i restauradors que té com a objectiu promocionar el vi autòcton. I és que la Direcció insular de Promoció Econòmica ha editat 14.000 cartes -en català, castellà, anglès i francès-, que es distribuiran entre els restaurants i els cellers de l'Illa. Els establiments que s'adhereixin a aquesta iniciativa rebran 10 unitats d'aquesta carta, en la qual posaran a disposició dels clients els diferents vins de la terra que ofereixen.

Margalida Ramis06/10/10 0:00

Balears

El vi mallorquí ja rega restaurants de Berlín i Bilbao

Les terres mallorquines ja reguen les taules d'alguns restaurants europeus d'avantguarda. I és que l'exportació de vins elaborats a l'Illa s'ha consolidat en els darrers anys. L'últim exemple es troba al recentment inaugurat restaurant berlinès de nom Bar Raval (www.barraval.de), en homenatge a la barriada homònima de Barcelona. El seu propietari és l'actor Daniel Brühl, de mare catalana i pare alemany, i que s'ha proposat oferir productes dels Països Catalans als clients de la moderna barriada de Kreuzberg. A la seva carta de vins es poden trobar, de fet, diverses botelles de Nou Nat, un vi ecològic elaborat per les bodegues Binigrau (www.binigrau.es).

Ander Zurimendi04/09/11 0:00

Economia

Balears beu més i millor vi

L’eufòria, si bé continguda, s’intueix entre els representants de la Conselleria d’Agricultura davant les bones perspectives del vi de Mallorca. Només el passat any 2007, el consum de begudes de la terra va créixer un 5,9%. I sobretot, recalquen, en l’àmbit alimentari; o sigui, en la compra d’botelles de vi a botigues, supermercats i grans superfícies.

Ander Zurimendi27/05/08 0:00