Etiqueta 'cellers'

Tendències

La màgia dels xefs i cellers, a la (teva) taula

Les vinyes mallorquines són una immillorable opció per maridar els plats de Nadal i de Cap d'Any. Amb una climatologia amable i la combinació entre Tramuntana i la Mar, els celleters de l'Illa tracten d'impulsar el coneixement dels seus vins.

Ander Zurimendi26/12/09 0:00

Part forana

Els cellers col·laboren amb Els Reis de Vidre

Els cellers principals de l'Illa aposten pel reciclatge i per la solidaritat, i ahir ho demostraren adherint-se a la XII Campanya d'Els Reis de Vidre, que organitza la Fundació PIME-Balears amb la col·laboració de la Fundació Deixalles. Aquesta iniciativa advoca per recollir tantes botelles com sigui possible amb la finalitat de fer entrega a les entitats benèfiques de Càritas i la Fundació Deixalles ajudes econòmiques per a la reinserció de persones procedents de col·lectius amb risc o en situació d'exclusió social.

M. Serra01/02/11 0:00

Balears

El vi mallorquí ja rega restaurants de Berlín i Bilbao

Les terres mallorquines ja reguen les taules d'alguns restaurants europeus d'avantguarda. I és que l'exportació de vins elaborats a l'Illa s'ha consolidat en els darrers anys. L'últim exemple es troba al recentment inaugurat restaurant berlinès de nom Bar Raval (www.barraval.de), en homenatge a la barriada homònima de Barcelona. El seu propietari és l'actor Daniel Brühl, de mare catalana i pare alemany, i que s'ha proposat oferir productes dels Països Catalans als clients de la moderna barriada de Kreuzberg. A la seva carta de vins es poden trobar, de fet, diverses botelles de Nou Nat, un vi ecològic elaborat per les bodegues Binigrau (www.binigrau.es).

Ander Zurimendi04/09/11 0:00