algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 19°
29°

Es presenten les I Jornades d'Estudis Locals de Maria de la Salut

231923

L'Ajuntament de Maria de la Salut presentà públicament el passat dissabte la convocatòria de les I Jornades d'Estudis Locals de Maria de la Salut, organitzades conjuntament amb l'Associació Cultural Fent Carrerany i el Col·lectiu Blat Xeixa.

L'objectiu d'aquestes jornades és fomentar el coneixement científic i la difusió dels diferents aspectes socials, econòmics, històrics, naturals i culturals, en el seu sentit més ampli, que han conformat i conformen el passat i el present del municipi.

També es pretén crear un espai de reflexió, d'on puguin sorgir punts de debat, línies de treball o plans d'actuació encaminats a la millora de la vida social, econòmica, mediambiental i cultural de Maria de la Salut.

Aquestes Jornades d'Estudis Locals estan obertes a investigadors, investigadores, professionals i persones interessades en la temàtica local. Els dies 29 i 30 de novembre de 2024 es presentaran les comunicacions, i els ponents tenen fins a l'1 d'octubre per inscriure's a l'Ajuntament de Maria de la Salut.

A banda de les ponències, el programa anirà completat amb altres activitats culturals, i més endavant s'editarà un llibre que recollirà totes les aportacions aprovades per la comissió científica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.