cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
20°
Tomeu Martí

Tomeu Martí

Actualitat»Opinió

Òmnium, l'entitat més potent d'Europa

Tomeu Martí | 20 juny 2018

Òmnium Cultural ha fet aquest passat cap de setmana la seva assemblea general més multitudinària i la primera que fa aquesta organització nascuda en ple franquisme, amb el president a la presó per raons polítiques.

Actualitat»Opinió

Amb la llibertat d'expressió, vengui d'on vengui

Tomeu Martí | 19 juny 2018

Aquesta setmana passada ha estat la setmana per la llibertat d'expressió que ha convertit Palma en la capital de les llibertats. El concert de diumenge, va esdevenir una gran mobilització popular i un èxit organitzatiu i de convocatòria autènticament memorable.

Actualitat»Opinió

La violència feixista-gonellista

Tomeu Martí | 16 juny 2018

En l'anterior Apunt recordàvem alguns dels atacs feixistes que resten impunes, per complementar aquella informació, cal recordar que després de la violència brutal del franquisme, l'extrema dreta antimallorquina ha continuat exercint la violència.

Actualitat»Opinió

El saben aquell que diu...

Tomeu Martí | 13 juny 2018

El saben aquell que diu que Can Alcover ha patit més d'una vintena d'atacs feixistes i encara és l'hora que la policia hagi identificat algun dels autors?

Actualitat»Opinió

El Blanquerna, una eina útil

Tomeu Martí | 10 juny 2018

El Grup Blanquerna nasqué l’any 1985, per impuls de Climent Garau, Francesca Bosch, Pere Llabrés i Josep Maria Magrinyà, amb una inspiració nacionalista, humanista i progressista.

Actualitat»Opinió

Ona Musicat: hi guanyam tots

Tomeu Martí | 08 juny 2018

Aquest divendres vespre, a Can Alcover de Palma, es farà la final de la tercera edició del concurs de música Ona Musicat, promogut per Ona Mediterrània i que serveix per promoure la música cantada en català i feta a les Balears.

Actualitat»Opinió

Ampliar l'espai comunicatiu en català

Tomeu Martí | 07 juny 2018

MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca han presentat aquest dimecres una Proposició no de Llei perquè el Parlament insti el Govern de l’Estat a eliminar les barreres tecnològiques actuals que impedeixen la total reciprocitat i emissió dels mitjans públics en llengua catalana

Actualitat»Opinió

Comportaments xenòfobs a l'Ib-Salut

Tomeu Martí | 05 juny 2018

Ja ha passat el temps suficient perquè els responsables polítics de la Sanitat Pública (i Francina Armengol com a responsable màxima) hagin pres mesures

Actualitat»Opinió

Una contundent denúncia des del Parlament Europeu

Tomeu Martí | 29 maig 2018

El dijous de la setmana passada vaig participar de la conferència sobre els atacs contra de la llibertat d'expressió i de premsa a Europa, particularment a l'Estat espanyol, una iniciativa, impulsada pel BNG i els Verds - EFA, coordinada per l'eurodiputada Anna Miranda (BNG).