nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

El feixista que va agredir un còmic llança una campanya d'amenaces i assetjament contra un músic mallorquí

El músic ha rebut amenaces telefòniques i a ca seva després que Alberto ‘Pugilato’ l'assenyalàs en atribuir-li falsament una publicació a X

L'activista d'extrema dreta Alberto ‘Pugilato’, que va agredir l'artista còmic Jaime Caravaca el juny passat, atribueix una publicació en la xarxa social X al músic mallorquí Fran de la Mata, qui mai ha tengut compte propi en aquesta plataforma.

Fran de la Mata, músic del grup mallorquí La Barraca, s'ha trobat aquest dijous convertit en protagonista involuntari d'una fake new. Alberto Gonzalo D.J, més conegut com a Alberto ‘Pugilato’, que va agredir a l'humorista Jaime Caravaca ara ha generat i encoratjat una reacció similar en adjudicar falsament al mallorquí l'autoria d'un ‘post’ publicat fa dues setmanes en la xarxa social X (abans Twitter), de contingut i orientació similar als comentaris de Caravaca. El feixista, fins i tot, ha arribat a l'extrem de publicar la direcció i una fotografia de la façana de la residència de de la Mata.

El músic ha rebut telefonades i missatges insultants i amenaçadors i, fins i tot ha rebut assetjament al seu domicili particular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xerr mallorquí, fa devers d'un mes
@I tant , no entenc molt bé perquè emplees un nick en català si després escrius en castellà.
Però lo que encara entenc menys és que pensis que dir-li a qualcú que hi ha la possibilitat de que el seu fill sigui gay i que m.........SIGUI UN INSULT!!!!! NO HI HA CAP INSULT EN SER GAY!!!!!
Però les amenaces i l'assetjament SI SÓN DELICTES!!!!
I com bé diu @socors i auxili, la notícia xerra de delictes i no hi caben justificacions.
Valoració:6menosmas
Per Socors i auxili!, fa devers d'un mes
No hi ha res a fer, Don erre que erre. Però tu has llegit la notícia?. No veus que trata de que un gorila i els seus gorilets assetjen i amenacen de mort una persona innocent que confonen amb un altre?. Intentar que entenguis una cosa tan simple com això és com cantar havaneres a un mort. Així estàs de col.lapsat.
Valoració:12menosmas
Per I tant, fa devers d'un mes
Yo no defiendo de ninguna manera que nadie amenace a nadie y menos que intente abofetearlo. (Te enteras "Calla....)
Lo digo y sé que algún botarate no lo entenderá.
Como el "Baleares" publica lo que le da la gana escondiendo parte, ahí os dejo lo que decía el tal Caravaca, del Pugilato. Que no sé quien es ni me importa: "Nada ni nadie podrá evitar la posibilidad de que sea gay (el hijo de tres meses de Pugilato) y de mayor se harte de mamar p.... de negro. Y de negro obrero. Nada de futbolistas".
No entro ni salgo, pero que cada uno comente lo que le parezca.
De Isabel Diaz Ayuso, cuando perdió a la criatura que esperaba, al tal Caravaca no se le ocurre otra bufonada sin gracia alguna: "Ayuso ha perdido a la criatura que esperaba porque a ver quien aguanta a esta señora nueve meses"
Bon día.
Valoració:-11menosmas
Per Xec, fa devers d'un mes
Què farà la policia i justícia espanyoles amb tan greus amenaces?
Valoració:16menosmas
Per Calla d'una vegada, fa devers d'un mes
Estàs fent apologia del terrorisme, multinick?. Perquè això és exactament el que fas. D'alguna forma justifiques que una persona innocent rebi amenaces de mort i tot tipus d'assetjament només perquè un altre va dir no se que del fill del agressor i el va fer enfadar. Vigila, que la teva estúpida locura igual te pot portar problemes.




Valoració:12menosmas
Per I tant.. tants de feixistes de merda., fa devers d'un mes
No tenim por del feixisme, no haurien de tenir espai ni a Mallorca ni enlloc. Tampoc és cap debat condemnar el Nazisme i feixisme i les amenaces a de la Mata. Tota la solidaritat del món amb ell i la Seva família, tolerància 0 amb la violència feixista.
Valoració:15menosmas
Per Cap ferrerico, fa devers d'un mes
Ara he llegit que ja ho ha fet. Beníssim!!!
Valoració:15menosmas
Per Cap ferrerico, fa devers d'un mes
Que ho denuncïi immediatament i ja veurem quin paper fan fiscalia i judicatura. Que hi hagi sort.
Valoració:14menosmas
Per I tant, fa devers d'un mes
Os falta valentía para escribir lo que decía el tal "cómico" del hijo del llamado Alberto.
Para tener un mínimo de credibilidad las cosas se tienen que decir completa. Guste, o no. Vosotros, dentro de vuestra línea (?) sólo una parte.
Como bien se puede suponer, no soy abogado defensor de nadie.
Si es cierto quede "la verdad os hará libres", vosotros no lo seréis nunca.
Valoració:-22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente