cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

El PP s'absté i permet que Le Senne continuï ocupant la presidència del Parlament

El president del Parlament, Gabriel Le Senne (Vox), continuarà en el càrrec gràcies a l'abstenció del PP al debat de remoció.

La proposta de destitució del president d'extrema dreta ha estat finalment rebutjada amb 25 vots a favor, set en contra i 27 abstencions. Cal recordar que la destitució necessitava per a tirar endavant una majoria de tres cinquens.

La convocatòria del ple extraordinari es va acordar per unanimitat a la Diputació Permanent del 7 d'agost passat, si bé amb protestes de l'oposició per la data, ja que el ple se celebra dos mesos i mig després de la presentació de l'escrit de remoció i una setmana abans que comenci el període extraordinari de sessions.

La moció la varen presentar els grups de l'oposició el mes de juny passat després de l'acte violent amb la foto de les Roges del Molinar en el ple en què es debatia la presa en consideració de la derogació de la Llei de Memòria Democràtica. Cal recordar que Le Senne va arrabassar una imatge de les Roges del Molinar de l'ordinador portàtil de Mercedes Garrido (PSIB).

Cal recordar que enmig de la tramitació de la moció de remoció de Le Senne, el líder de Vox, Santiago Abascal, va anunciar que la seva formació sortia dels governs de coalició amb el PP a diverses comunitats autònomes i que retirava el suport parlamentari a les Balears. L'endemà, la presidenta del Govern, Marga Prohens, en roda de premsa va dir que «no s'entendria» que Le Senne continuàs en el càrrec ja que aquest va resultar de l'acord d'investidura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Palau, fa 11 dies
Era d'esperar. Són els mateixos gossos però amb diferents collarets. Cosins germans. Franquistes amb "pedigree i chip".
Valoració:5menosmas
Per pere joan tous, fa 11 dies
Un Parlament presidit per un persona així no mereix aquest nom. La culpa però la té la falta de dignitat i consciència democràtica de la senyora Prohens.
Valoració:9menosmas
Per Toni F, fa 12 dies
Algú esperava coherència i decència de na Prohens? Ho sou d'ingenus, amics. Aquesta dona és sa titella d’en Feijoo fa el que li manen. Així és ella, una trepa sense manies que se'n fot del sant i de sa festa; la poltrona i el sou van primer i la vergonya ben guardada dins la butxaca. Quin paper més penós que fa, ajuntar-se amb individus de sa mena d'en Le Senne la retraten.
Valoració:14menosmas
Per Tòfol de Búger, fa 12 dies
No carregueu les culpes a la sra. Proens perquè ella sols fa el que li manen.
Valoració:-2menosmas
Per conisi, fa 12 dies
som la vergonya i la rieie de una cosa que es diu espanya , no ni ha mes ,una presidenteta un capallanet un munt de venuts ,ja no se pot demenar res mes, be estiria be que fesin un poc de feina pel poble menos fotos i mes traballar
Valoració:10menosmas
Per inca, fa 13 dies
VOX va sortir del PP i tanmateix hi tornarà a acabar amb el temps, ben igual que Cs. Cap sorpresa.
Valoració:16menosmas
Per Kaos, fa 13 dies
Ben fet💪
Valoració:-16menosmas
Per escorpí, fa 13 dies
Enhorabona Marga "Hispànica" Prohens! Els fatxes al poder!
Valoració:16menosmas
Per Geu Josef, fa 13 dies
El doctor en derecho, un tal Josef, hoy no manda a la escuela a nadie ni habla de crosteras.
Otra de sus debilidades es El circulo, de no sé qué. Es el único que sabe de la existencia de este Círculo, es él..
Valoració:-15menosmas
Per Quiñonero, fa 13 dies
El lugar de meter mano a la foto de una roja, que no se sabe muy bien para qué estaba ahí, cuando las fotos, escritos y/o dibujos están totalmente prohibidos, Le Senne pagando con la misma moneda debió de colocar una retrato de 3 metros por tres metros del gran, Heriberto Quiñones, marido novio o lo que fuese de la de la foto.
El tal Quiñones, cale fina ¡oiga!
Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente