nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

La terrassa del local d'oci esfondrat a s'Arenal era il·legal

La terrassa del Medusa Beach Club, que es va esfondrar la setmana passada causant quatre morts i 16 ferits, no disposava de llicència d'activitat ni d'ocupació.

Ho ha confirmat aquest dimarts el batle de Palma, Jaime Martínez, en una roda de premsa en què ha donat a conèixer diversos informes emesos per departaments municipals.

Martínez ha avançat que el Consistori traslladarà els informes a la Policia i a la Fiscalia i que, en cas d'obrir-se una causa penal, es personarà.

El cap de Bombers de Palma, Eder García, per part seva, ha apuntat com a principal hipòtesi de l'esfondrament a la suma dels sobrepesos provocats per unes obres i per una sobrecàrrega de comensals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per V ergonya!, fa 3 mesos
Ara ésbo de dir, però perquè no hi posaren remei quan era il·legal? No inspeccionen? no tenen inspectors? que sen demanin a Hisenda. Aquessts sí ue en tenen!
Valoració:2menosmas
Per xisca, fa 3 mesos
Llastimosament imperdonable. Amb ses normes de seguretat, no hi podem escatimar qualitat. Arquitectes, enginyes, obres, materials....i amos dels locals. Els morts son una pèrdua irreparable.
Valoració:1menosmas
Per De Asprer, fa 3 mesos
Ido ma dura. Amb tots. I revisio de altres edificis.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente