algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
22°

L'autopista de l'Aeroport de Palma sumarà un quart carril

L'autopista de l'Aeroport incorporarà un nou carril de 800 metres, el quart, per a «desembossar l'entrada a Palma i guanyar seguretat i fluïdesa en aquesta via».

L'ampliació forma part d'un paquet de mesures que impulsa el Consell de Mallorca per a «millorar les entrades a la capital i reduir els embussos a la Via de Cintura» i que inclouen un nou vial a l'alçada de Can Blau, canvis en senyalitzacions, millora de l'asfaltat i la reordenació de la sortida de la rotonda del Molinar.

Ho ha explicat aquest dimecres el president de la institució insular, Llorenç Galmés, qui ha subratllat que les actuacions sumen una inversió propera als 12 milions dʻeuros i que es desenvoluparan entre aquest octubre fins a principis del 2025.

La intenció, ha afegit Galmés, és que els operaris «treballin de nit en la mesura que sigui possible per a evitar perjudicis».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Espitjau! Feis Oli..., fa 20 dies
Fins quan hem d´anar sumant carrils perquè ens treguin els guiris de ca nostra?
Polítics actuals, hotelers i altres herbes passareu als llibres d´història com a persones malvades i amb el cap esflorat!
Valoració:7menosmas
Per Meteorit, fa 21 dies
Recordo quan la via de cintura des de la carretera de Valldemossa a Gènova era de 2 carrils i no hi havia embossos. Afegiren un 3r i en 7 anys es va col·lapsar. Ja que s'hi posen a per un 4t que en facin 15! Trob que també fa falta una autopista fins a Lluc i sa Calobra de 5 carrils per banda. És ben hora d'ATURAR! Per quan caurà ja un meteorit a Mallorca i a veure si posa una mica d'ordre a aquest desgavell?
Valoració:8menosmas
Per Guillem, fa 21 dies
Se'n van des boll. Tothom sap que a Mallorca sobren cotxes per manca de transport públic i no manquen carreteres manca xarxa ferroviària, trens i tranvies per donar una alternativa sostenible al consum abusiu de combustibles fòssils.
Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente