algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

Censuren que Cort elimini una oficina de benestar social per a posar una comissaria de policia al parc de les Estacions

Un Equip de Primera Atenció dels Serveis Socials (EPASS) ha censurat aquest dimecres que l'Ajuntament de Palma elimini una oficina de benestar social per a ubicar una nova comissaria de policia al Parc de les Estacions.

Segons han explicat, hi ha 30 treballadors afectats per aquesta mesura que suposarà perdre «un espai estratègic» per al departament de Benestar Social.

En un comunicat, han indicat que l'EPASS és un dispositiu que «atén anualment més de 4.000 persones i famílies, residents a Palma en general i, famílies i persones en situació de vulnerabilitat, en particular».

Els treballadors han considerat que la mesura respon a una decisió política que l'equip de Govern vol impulsar perquè considera que la decisió prioritza «una resposta policial sobre una intervenció social».

En concret, els membres de l'EPASS s'han demanat «quina importància dona aquest Consistori a les persones i les famílies» que s'atenen i «quin valor dona aquest Ajuntament a la intervenció social que es realitza amb els col·lectius vulnerables».

En relació amb aquesta situació, han puntualitzat que la manca de planificació d'aquest moviment ha deixat l'EPASS sense una ubicació específica i ara ocupen unes dependències municipals de manera provisional i amb una equipació i espai insuficient que dificulta l'accés i la visibilitat..

Finalment, han remarcat la necessitat de «reivindicar un espai que respongui a les necessitats del servei» i han criticat que la ubicació de la comissaria impliqui «desplaçar o eliminar serveis existents».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Felanitxer, fa devers 4 hores
Allò que farà augmentar sa seguretat és sa presència policial freqüent per dins es parc de Ses Estacions, no una comissaria devora i molts de cotxes defora.

O va desaparèixer sa delinqüència de Son Gotleu es temps que hi va haver una comissaria allà?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente