algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Un Porsche amb matrícula alemanya pren la plaça d'aparcament al batle de Palma

La regidora de MÉS per Mallorca, Neus Truyol, ha llançat una crítica irònica al batle de Palma a través d'un tuit, on assenyala la presència d'un cotxe de luxe estranger ocupant la plaça d'aparcament de Jaime Martínez, com una «gran metàfora» de la situació que es pateix actualment a Ciutat.

En el missatge, la regidora fa referència a un Porsche amb matrícula alemanya que ha aparcat en l'espai reservat per al batle: «Potser així el sr. Jaime Martínez s'agafa amb més seriositat les mesures per posar límits al negoci desbocat d'uns pocs», ha provat sort Truyol.

La crítica s'emmarca en un debat creixent sobre la saturació turística i l'impacte en la mobilitat dels residents. Precisament aquest dies s'està celebrant la Setmana Europea de la Mobilitat, a través de la qual es pretén reivindicar un transport més saludable i mediambientalment sostenible.

A més, Truyol ha etiquetat directament el compte oficial de la policia local per demanar que el cotxe infractor sigui multat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa 1 dia
Segurament li va llogar 🤑
Valoració:1menosmas
Per De Asprer, fa 1 dia
En Jaimito li ha comprat en en Klaus Kartoffen .... i despres diuen que els alemans no se integren .... ya les fan com noltros.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente