nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Son Busquets tendrà 830 habitatges de lloguer social o assequible

El batle de Palma, Jose Hila, i la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, han assistit aquest dijous a l’acte de signatura del protocol que inicia la tramitació perquè el Ministeri de Defensa traspassi els terrenys de Son Busquets al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. A l’acte també ha acudit el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí. Les ministres de Defensa i de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Margarita Robles, i Raquel Sánchez, respectivament, han signat el protocol.

Amb aquest acord, el Ministeri de Defensa es compromet a traspassar els 110.000 metres quadrats de Son Busquets al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana perquè l’Entitat Estatal del Sòl (SEPES) construeixi els 830 habitatges de lloguer social o assequible previstos per a Son Busquets.

El batle ha anunciat que Son Busquets serà «el barri dels joves». «Volem que tenguin la seva oportunitat de vida, que sigui un barri jove i sostenible», ha dit Hila, qui ha volgut destacar «la sensibilitat» del Govern espanyol. «Avui és un dia històric per a la classe mitja treballadora. L’habitatge és el tema més important i que més preocupa a la ciutadania de Palma, per això és important prioritzar l’habitatge a preu assequible», segons Hila.

Truyol ha afirmat que «avui és punt d’inflexió a la història de Son Busquets». «Es manté la titularitat pública de l’espai com havíem reivindicat, es donarà resposta a les necessitats d’habitatge i equipaments i es protegirà el patrimoni que tantes entitats havien demanat. Vull agrair a les entitats socials tota la feina d’aquests anys», ha dit la regidora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.