algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
20°

El Seminari de Teatre Contemporani ofereix espais de trobada entre el públic i els autors i creadors escènics

234691

Aquest octubre comença el Seminari de Teatre Contemporani, que s’estendrà fins al març de 2025 i pretén ser un espai de trobada entre creadors escènics, autors i professionals del teatre amb el públic apassionat per les arts escèniques. Les sessions tendran lloc en diferents espais culturals de sa Pobla, Artà, Palma, Alcúdia, Capdepera i Cala Millor.

Organitzat per l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Balears i el Servei d'Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears, el seminari vol ser una oportunitat per conèixer de primera mà les novetats del teatre actual, assistir a funcions i conversar amb els seus protagonistes.

El programa inclou una sèrie de xerrades i funcions teatrals, que permetran als assistents endinsar-se en el procés creatiu de les obres, generar debats enriquidors i conèixer de prop els autors. El Seminari és obert a estudiants universitaris i a persones interessades pel teatre i la cultura en general. És totalment gratuït, tot i que les entrades per a cada espectacle s’hauran de comprar directament als espais escènics.

Els assistents podran obtenir un certificat d’assistència si compleixen amb un mínim del 80% de participació en les xerrades i funcions. Els estudiants de la Universitat de les Illes Balears també podran obtenir crèdits ECTS, amb l’aprovació de la Comissió Acadèmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.