algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 17°
21°

La cultura protagonitza el mes de setembre a Inca

L’Ajuntament d’Inca organitza un any més el cicle 'Setembre a Inca: La cultura al carrer', que omplirà la capital del raiguer de teatre, circ i música durant tot aquest mes. Les activitats es duran a terme cada divendres a l’horabaixa, en diferents espais a l’aire lliure del municipi. «El nostre objectiu és promoure i acostar les diferents manifestacions culturals a la ciutadania. Des de l’Ajuntament estam fent un esforç per dur la cultura a diferents indrets de la nostra ciutat per tal de fomentar la participació de la ciutadania amb la cultura», assenyala la regidora de cultura, Alice Weber.

El cicle comença divendres 3 de setembre amb 'El senyor dels contes', a càrrec de Myotragus Teatre. Aquesta activitat infantil està protagonitzada per un llibreter balear que conta un conjunt d’històries de la cultura popular de les nostres illes plenes de valor i tradició. La funció es durà a terme a la plaça de l’Aigua, a partir de les 20 hores.

'Eufònics' serà la següent activitat, la qual es realitzarà dia 10 a les 20 hores, a la plaça de l’Orgue. Aquest espectacle del Circ Bover aplega teatre còmic, música en directe, bon rotllo, el millor circ i una interacció constant amb el públic. Després, dia 17 a les 20 hores, la música serà la gran protagonista amb 'Spaguetti Punky' i les seves versions en català dels millors èxits de LA MOVIDA dels anys 80. A continuació, també dia 17, a partir de les 21 hores, la plaça de l’Aigua acollirà la performance 'Körper', a càrrec de la companyia de dansa Baal.

'Setembre a Inca: La cultura al carrer' es clausura divendres 24 amb el concert de jazz 'Versos de la terra i la dona', amb Marga Rotger i Aina Pascual. L’actuació, que es durà a terme també a la plaça de l’Orgue, començarà a les 20 hores.

De forma paral·lela, els primers 3 divendres de setembre, a les 19 hores, es realitzaran també activitats familiars. Així doncs, enguany s’ha incrementat el nombre d’activitats, d’acord amb les edicions anteriors. «Treballam decididament per reactivar la nostra ciutat i recuperar l’activitat social amb les màximes garanties. Convidam a tots els inquers i inquers a gaudir dels espectacles i descobrir els indrets emblemàtics de la ciutat, allà on se celebren.», destaca el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Totes les activitats del cicle de cultura són gratuïtes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.