nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
18°

'Guaret', de Josep Alorda, primer premi del Certamen de curtmetratges Art Jove

Guaret, del director Josep Alorda, ha obtengut el primer premi del Certamen de curtmetratges Art Jove en la final que ha tengut lloc la nit del 13 de setembre al Baluard de Sant Pere (Eivissa). El premi consisteix en 3.000 euros i en 7.000 euros més per finançar un nou curtmetratge.

El segon premi, dotat amb 2.000 euros, va recaure en Mare de Déu, de Jeroni Puigrós, i el tercer, amb 1.000 euros, per Tem, de Diego Poncelet. Dansa Abissal, de Margalida Batle, va ser reconegut amb una menció especial, sense dotació econòmica.

El jurat estava presidit pel director de cinema i guionista David Mataró i format per l’actriu Aina Frau; el productor i director de cinema Nofre Moyà; Helher Escribano, directora del Ibicine Festival; i Maria Badia, guanyadora del certamen de curtmetratges de la passada edició.

A la final de dia 13 varen assistir la directora general d’Infància, Joventut, Famílies, Igualtat i Diversitat, Farners Saneiro, i el director de l’IBJOVE, Tomàs Amer. «Els guardonats d’enguany són una bona mostra del nivell i de la qualitat de les propostes dels joves cineastes de les Illes», ha dit Saneiro, «i del recorregut que tenen per endavant». Saneiro i Amer han agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa per a la celebració de la final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.