algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
26°

Apesteguia: «La decisió del PP de salvar Le Senne perseguirà Prohens la resta de la seva vida política»

El coordinador general de MÉS per Mallorca i portaveu al Parlament, Lluís Apesteguia, ha criticat durament el Partit Popular de Marga Prohens per haver decidit mantenir a Le Senne com a president del Parlament. Segons Apesteguia, aquesta decisió demostra que el PP ha prioritzat «l'amnistia urbanística i els interessos dels seus amics» per davant de la defensa de la democràcia.

«El PP no ha estat capaç d’avantposar la convivència, la democràcia, l’autogovern, el respecte a la llengua i a la memòria democràtica del país», han lamentat els ecosobiranistes. Apesteguia ha qualificat de «burla a la ciutadania» aquesta decisió i ha assegurat que l'abstenció «perseguirà Marga Prohens la resta de la seva vida política».

Malgrat tot, els ecosobiranistes han volgut emfatitzar que «la setmana que ve, Le Senne s’asseurà a la presidència del Parlament sabent que una majoria de la cambra rebutja la seva persona, i això no és un fet menor», ha afirmat Apesteguia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Qué crimen., fa 11 dies
Sr. Apestaguía:
¿Qué "crimen" ha cometido Le Senne?
¿Qué "crimen" ha cometido Prohens?
Si la comunista no hubiese exhibido fotos innecesarias, nada hubiese ocurrido.
Empiece por el principio y use un poco de inteligencia, "cohones".
Valoració:-6menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 11 dies
El PP és soci del PSOE a les institucions de la UE. I Més per Mallorca soci del PSOE, que pacta amb el PP. Fins i tot ja hi ha veus que apunten que l'esquena ha de tendir la mà al PP i tornar a l'esperit de la transició, quan als anys '90 es va reaccionar contra l'ascens del PP d'una manera violenta. Ara hi ha por que el PP no sigui frontera contra el feixisme, a l'igual que França i Portugal tenen por que Espanya caigui i l'Islam avanci més ràpid que al segle VIII.
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente