cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
23°

Cremen una parada d'intercanvi de llibres a Lloseta

234215

La parada d'intercanvi de llibres de Lloseta ha començat el dia incendiada. L'Ajuntament de la localitat ha lamentat l'acte vandàlic, ocorregut en plenes festes patronals, i ha condemnat un «acte d'irresponsabilitat i de falta de respecte» cap a una iniciativa de les famílies del poble.

El Consistori ha recordat que la parada d'intercanvi de llibres és un punt de trobada, aprenentatge i foment de la lectura, i han assenyalat que l'acte vandàlic atenta no només contra la instal·lació sinó contra els valors de respecte, convivència i cultura que el poble representa.

«Junts reconstruirem el que s'ha destruït», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 7 dies
Pareix Brecht: Primer maten catòlics i ortodoxos seguidors del Patriarca ortodox de Kiev ucraïnians, després jueus, després palestins, després gitanos a mans d'algerians, després algerians a mans d'altres humans, després calen foc llibres i, finalment, cremaran lectors lliures. Vull recordar que diuen que a l'Edat Mitjana hi havia carrers sense indicacions escrites (els cristians no savien llegir i només els ensenyaven a escoltar) i carrers amb cartells (els dels jueus, ara perseguits, per mantenir la tradició). Gràcies i feliç festa de la Salut, patrona de Palma.
Valoració:2menosmas
Per Escola XXI, fa 8 dies
A moltes escoles han canviat els llibres per pantalles. Ve a ser el mateix que pegar foc als llibres, però fa modernet.
Valoració:5menosmas
Per TSF, fa 8 dies
Cremar llibres
No es pot caure mes baix
Valoració:14menosmas
Per joan guasp, fa 8 dies
Qui crema llibres es crema a ell mateix.
Valoració:13menosmas
Per Voleu, fa 9 dies
Partits com PP i VOX és lo q atien
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente