algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
26°

Tornen a la feina els policies alemanys que varen apallissar un taxista a Mallorca

La Policia de la localitat alemanya Essen ha confirmat aquest divendres que els agents detenguts a Mallorca per una pallisa a un taxista han tornat al servei i que encara no han rebut cap comunicació de les autoritats espanyoles després del succés.

Una portaveu de la Policia de la ciutat alemanya, on treballen aquests agents, ha confirmat el seu retorn a l'activitat encara que no ha precisat quines tasques fan en aquests moments.

La mateixa portaveu ha indicat que encara no ha rebut informació sobre el succés ni possibles al·legacions de les autoritats espanyoles contra els agents.

La víctima és un home de 71 anys que va acabar ingressat després de rebre una pallissa el 20 d'agost passat, propinada per uns passatgers que es varen identificar com a policies d'Essen, i que fins i tot li varen ensenyar les plaques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Xerr mallorquí, fa 14 dies
Això s'està anant de mare amb els estrangers en aquesta comunitat, ara matan i agredeixen els aborígens. Fins a quan aguantarem aquesta gent que ve al nostre territori a fer lo que els doni la gana amb total impunitat??
VIA FORAAAAA!!!!!!!
Valoració:7menosmas
Per Raf, fa 14 dies
Policies i alemanys, el govern de la gloriosa nació Espanyola no farà res, que se sàpiga mai han defensat ningú i menys de turistes i menys si son alemanys i encara menys si son “compañeros”, per tant senyor taxista , ja sap faci per recuperar-se i lliçó per el futur, no recollir turistes alemanys.
Valoració:8menosmas
Per Anselm Llull, fa 15 dies
I si aplicàssim la llei del Talió?
Segur que s'ho repensarien...
I nosaltres quedaríem sense xusma.
Perquè si hem d'esperar que les institucions, policia i polítics facin res més que omplir-se la butza... anam bé!
Valoració:12menosmas
Per caloret, fa 16 dies
Como buenas criaturas después de sus vacaciones, como si nada hubiese pasado.
¿Cómo es posible que la portavoz de la Policía diga que todavía no han recibido ninguna información desde Mallorca?
Será el calor del verano.
Señoría ¿por qué los soltó?
Valoració:13menosmas
Per Goriet, fa 16 dies
Si fossin mossos d'esquadra estarien tancats faria dies...
Valoració:33menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 16 dies
En menys d'un mes: taxista agredit per alemanys, dona violada a Platja de Palma per alemanys i pescador assassinat per alemanys. Si fossin algerians o peninsulars castellanoparlants ja hi haurien manifestacions, però amb els alemanys hi ha paciència, que paguen bé. Els alemanys investiguen: qui es deixa humiliar per diners i qui no. En fan una llista. Alerta amb les llistes teotòniques.
Valoració:45menosmas
Per pere joan tous, fa 16 dies
És escandalós, però la administració alemanya no en té la culpa. Per quins motius la policia/justicia espanyola els deixaren tornar a casa sense notificar a la policia/justicia alemanya el tot plegat? Si fossin independentistes haguès estat altra cosa...
Valoració:44menosmas
Per ACirer, fa 16 dies
Esper que la família n'estigui ben pendent. I tant la víctima com la família haurien de rebre suport del gremi i dels sindicats, com a mínim.
És molt difícil d'entendre aquest cas, moltíssim.
Valoració:30menosmas
Per P, fa 16 dies
En castellà diuen :"perro no come carne de perro". Que ningu esperi que SA policía i SA justicia espanyola mostrin interés en castigar a "companys" seus.
Valoració:28menosmas
Per Joan, fa 16 dies
Quina feina? Tupar taxistes?
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente