nubes dispersas
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

La Nit de l’Art Jove 2024 arriba aquest dissabte a Palma

234647

L'edició 2024 de la Nit de l’Art Jove arriba aquest dissabte a Palma amb l'objectiu de donar a conèixer la producció de diferents artistes emergents.

Aquesta cita juvenil, organitzada des de fa més de deu anys de la mà del servei d’Espais Joves de l’Ajuntament de Palma, tendrà lloc el pròxim 21 de setembre, a partir de les 17.00 hores, a l’Espai Jove Ciutat Antiga, al carrer Sant Pere, 14.

Es tracta, en concret, d'una exposició col·lectiva que vol impulsar, en el marc de la celebració de la Nit de l’Art a la ciutat, la producció de nous artistes i que es complementa amb actuacions de ball, música i recitals poètics.

Des de l’Ajuntament es vol destacar que, després de mesos de treball amb els joves, en els quals s'ha donat forma a l'obra de cada artista i a l'activitat en general, a la fi arriba el moment de mostrar l'exposició al públic.

Enguany es gaudiran les obres d'un total de 18 artistes que oferiran el seu art en forma de pintura, il·lustració, escultura o fotografia, a més de la música i poesia de cinc joves. Són Irene Salvà, Agfzara Marín, Neus Alemany, Maria Cecilia Toloza, Nana, Florència di Martino, Sabrina Jerez, Alejandro de la Rosa, Inés Palau, Paula García, Ànima Fitzner, David González, Mivel Hernández, Daniel López, Kevin Holzmann, Fernando Guzmán, Àfrica Nayara Péres i Maria de la Mar Pulgarí, Didi, Alvaro Raya, Eric, Vilii i Arienh González.

Cal destacar també que, des del Servei Dinamo de l’Ajuntament, el mateix dia 21 de setembre es realitzarà una exposició jove a la Plaça del Tub, on es podrà gaudir d'actuacions en directe, exposicions innovadores i tallers interactius, tot produït per joves artistes, de 18.30 a 20.30 hores. També hi haurà punts d'informació dels serveis de Joventut de l’Ajuntament.

La Nit de l’Art Jove és una activitat gratuïta i oberta a tots els públics. Només els tallers interactius seran exclusius per a joves de 14 a 30 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.