algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

L'Ajuntament de Palma retira dotze autobusos a gas de l'EMT

L'Ajuntament de Palma ha informat que espera que la majoria dels dotze autobusos a gas de la marca Scania, retirats aquest dimecres després que dos vehicles d'aquesta mateixa marca i model hagin patit incendis als motors, estiguin en circulació durant la primera quinzena setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar.

Així ho ha assenyalat aquest dijous el regidor de Mobilitat, Toni Deudero, en una roda de premsa en què ha recordat que en una reunió tècnica d'urgència aquest dimecres es va acordar la retirada d'aquests autobusos articulats que varen ser rebuts l'octubre del 2020.

En aquesta línia, ha apuntat que els vehicles són dels més moderns de la flota, a excepció dels elèctrics, i que «en menys de quatre anys han tengut errors de fatiga de material».

Deudero ha explicat que tècnics de l'EMT i de la marca Scania estan treballant per a confirmar el diagnòstic inicial i s'han encarregat peces que previsiblement arribaran a Palma dilluns que ve. Així, els mecànics repararan els vehicles en sèrie, en cas que sigui la mateixa incidència als dotze autobusos.

Pel que fa a l'afectació que tendrà la retirada dels autobusos, Deudero ha afirmat que suposarà un impacte «relativament important» i disminuirà la qualitat del servei, ja que s'ampliaran les freqüències en determinades línies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dubtes, fa 20 dies
Cabe preguntarse ¿y si no estuviesen alimentados por gas, hubiese ocurrido?
Afortunadamente no tenemos que llorar una desgracia personal, pero estas cosas acojonan.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente