algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

[VÍDEO] Un autobús de l'EMT de Palma s'ha incendiat aquest diumenge horabaixa a la Via de Cintura

Un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma s'ha incendiat aquest diumenge horabaixa a la Via de Cintura (Dt.-20), a Palma, segons ha informat la Direcció General de Trànsit.

L'incident ha tengut lloc sobre les 17.15 hores en el km 4,5, a l'alçada de la presó, en sentit Andratx. L'autobús, un model articulat, s'ha calat foc per causes que es desconeixen de moment.

L'autobús circulava amb només el conductor, que ha resultat il·lès. No s'ha vist afectat cap altre vehicle, però els operaris han tallat el trànsit a causa de la càrrega de fum negre que ha generat el foc.

El trànsit ha estat tancat durant uns 20 minuts entre el km 3 i el 5, i s'ha desviat els vehicles per la sortida de Son Oliva-Son Hugo, per a permetre que Bombers, Guàrdia Civil i Policia Local poguessin fer feina.

Això ha generat retencions que ja s'han dissolt. Passades les 18.00 hores el foc ja havia estat sufocat però els efectius continuen treballant en la zona per a retirar les restes de l'autobús. Han quedat habilitats el carril esquerre i el central però la sortida cap a la Dt.-11 (Sóller) està tancada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.