cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
24°

Nou cas de censura a la Biblioteca de Cort: obliguen el bibliotecari a retirar la biografia d'Aurora Picornell dels llibres recomanats

231481

La Biblioteca de Cort té una iniciativa de recomanacions literàries que difon a través del seu compte a les xarxes socials habitualment. La recomanació d'aquest dimecres, molt adequada pel que va passar al ple del Parlament de dimarts, ha estat la biografia d'Aurora Picornell de David Ginard.

No obstant això, després d'haver publicat la recomanació a les xarxes, el bibliotecari ha rebut la telefonada d'un responsable polític de l'Ajuntament de Palma que li ha exigit que l'esborràs.

Sobre aquest nou acte de censura, s'hi ha pronunciat el regidor de MÉS per Palma, Miquel Àngel Contreras: «L'Ajuntament de Palma censura la biografia d'Aurora Picornell de la Biblioteca de Cort (la tercera censura en poc temps). El PP i Martínez justifiquen els fets de Le Senne i ataquen les víctimes del franquisme. Un escenari perillós i una amenaça contra la libertat d'expressió!».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miren Edurne Salaberria Gaztañaga, fa 3 mesos
Fa plorera !!!
Lotxagarria !!!
Valoració:11menosmas
Per Arxi, fa 3 mesos
Això és el que passa quan a les institucions de un poble, hi posen les grapes uns indecents sense escrúpols...pensava que no hi podia haver ningú pitjor que en Bauzá.. però la Prohens, amb la seva cara de bleda el supera.. això sí, recolzada per els macarres de la extrema dreta...
Valoració:25menosmas
Per Jo, fa 3 mesos
Us està quedant una dictadura de collons a Balears...
Valoració:23menosmas
Per Pst, fa 3 mesos
Sembla que el franquisme es manifesta sense escrúpols ni vergonya
Valoració:59menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente