El bon gust per la taula de casa bona
Els senyors mallorquins de principi de segle devien tenir predilecció per les llepolies i els aliments ensucrats. Els amargos, sospiros, coixins i la pasta reial d'ou són algunes de les propostes gastronòmiques que ofereix el receptari de la Cuina mallorquina de casa de senyor, una completa guia reeditada per Miquel Font en què es descriuen els plats d'una part de la societat adinerada de la Mallorca de l'any 1927. Just quan s'acosten les festes de Nadal i les taules de moltes llars s'omplen de menjues tradicionals, surt al carrer el darrer de la trilogia de receptaris gastronòmics impresos a Mallorca en el segle XX abans de la Guerra Civil.
Mor Miquel Font, fundador de l'editorial que du el seu nom
Miquel Font fundà l'editorial el 1984. L'impressor, editor i bibliòfil Miquel Font Cirer (Palma, 1941-2011), fundador de l'editorial que du el seu mateix nom i gran promotor d'obres relacionades amb la història, la sociologia i l'etnologia de les Balears, ha mort avui a la seva ciutat natal als 70 anys d'edat. Font al llarg de la seva vida ha estat motor fonamental a les illes de grans projectes editorials com Imatge/70 (1970), de la que va ser propietària fins a la seva desaparició, en 1999 o la seva editorial Miquel Font, Editor fundada el 1984 i de la que va ser propietària i director fins a 1999. Fins llavors, havia editat més de 150 títols, distribuïts a 14 col·leccions, entre les quals destaquen "Miramar" (dedicada a l'Arxiduc Luis Salvador) o "Obres de Ramon Llull".
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- Narges Mohammadi: dona de foc