muy nuboso
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Bestard vol que la Volta Ciclista a Espanya faci parada a Mallorca

233853

El vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi rural i Esports, Pedro Bestard (VOX) ha anat fins a Galícia per assistir a una etapa de la Volta Ciclista a Espanya, amb l'objectiu de «conèixer de primera mà el funcionament de la Volta, tota la logística i la planificació necessària».

La voluntat de Bestard és portar a Mallorca una etapa de la Volta en les pròximes edicions. Ha considerat que l'impacte d'acollir una etapa de la Volta Ciclista a Mallorca és «molt positiu a tots els nivells: a nivell esportiu, a nivell econòmic, a nivell cultural, tot el que ens pot oferir és bo», ha assegurat.

«L'esport i, en aquest cas, el ciclisme és un atractiu per a tota la població i l'interès que genera hem d'utilitzar-lo en positiu per transmetre característiques com l'esforç, el treball en equip, la capacitat de sacrifici, el respecte», ha conclòs el conseller de Medi Ambient, Medi rural i Esports.

Precisament fa una setmana, els Amics de la Vall de Coanegra registaven una petició al Consell de Mallorca per tal d’evitar que la prova ciclista-esportiva Mallorca 312 es torni a organitzar com la d’abril d’enguany, «impedint el dret de milers de residents de Mallorca a la lliure circulació». L'entitat remarcava que representa un abús comès per part d'una activitat empresarial que «no és respectuosa amb els residents». A més, explicaven que localitats com Deià, Banyalbufar o Estellencs tenen com a única via d'accés la carretera i el dia que es du a terme aquesta prova queden aïllades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa 16 dies
És increïble, aquest senyor ha tengut una idea!!!!!!
Valoració:5menosmas
Per Anquetil, fa 16 dies
Amb velomar, porfa, que venguin pedalejant amb velomar.
Valoració:7menosmas
Per otros, fa 16 dies
Lo del tal Bestard no es, ni siquiera, una idea original
Otros ya la tuvieron y no recuerdo si se llevó a cabo, o no.
Podría citar nombres, pero no me gusta referirme a personas que ya no están en este mundo. Puedes pasarte o no llegar.
Valoració:-1menosmas
Per Glu-glu-glu..., fa 16 dies
I que venguin pedelejant...
Quedemostrin que són ciclistes.
Valoració:12menosmas
Per Arnau de Vallgornera, fa 17 dies
Sí, sí, que passi per Mallorca, després per Menorca, a continuació per Eivissa, per Formentera, per sa Dragonera i, per acabar, per Cabrera.
Valoració:8menosmas
Per No cal, fa 17 dies
Per a les autoritats esportives espanyoles Mallorca no és cap prioritat. PP i PSOE ja els garateixen prou l'espanyolització constant del territori. Estan més interessades que la ruta dels ciclistes passi per Catalunya o per Euskadi. Aquesta gent de VOX podria ser més pragmàtica. El PSOE els hauria de servir d'exemple.
Valoració:2menosmas
Per Uep!, fa 17 dies
I les mariscades.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente