algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
19°

Una festa privada bloqueja l'accés a una cala pública d'Eivissa sota l'autorització del batle

234361

A Sant Antoni de Portmany diversos banyistes han denunciat que aquest dimecres se'ls ha impedit l'accés a cala Gracioneta, perquè s'hi estava celebrant una festa privada: Keinemusik. Els assistents havien pagat entrada per accedir a l'esdeveniment, on actuaven discjòqueis internacionals, i l'equip de seguretat vetava l'accés a la cala a les persones que no tenien entrada.

Tal com ha avançat IB3, la festa va recaptar 100.000 euros que han de ser destinats a l'Associació de Persones amb Necessitats Especials d'Eivissa i Formentera (Apneef). No obstant això, molts banyistes i l'entitat ecologista Salvem Sa Badia de Portmany han criticat la iniciativa i han mostrat el seu rebuig al tancament de platges públiques per a esdeveniments privats. «Es poden celebrar accions benèfiques sense afectar els entorns naturals», han lamentat.

La Policia Local, davant les trucades telefòniques per denunciar els fets, responia que el batle de Sant Antoni havia autoritzat la festa i que no hi havia més a fer. Un banyista afectat ha revelat que l'equip de seguretat de la festa al·legava que «la platja estava massificada i que Protecció Civil prohibia el pas fins que no sortís gent, però encara cobraven entrades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rafel, fa 1 dia
Es totalment il·legal , a la llei de costes m’adreço, de aquesta actuació es diu prevaricació i delinqüència , i si la policia li donava cobertura es diuen sicaris.
Valoració:5menosmas
Per Carme, fa 4 dies
Amb l'excusa de les ONG s'apropien des espais públics i se'ls deixa fer el que volen. Hi ha llocs més adequats per aquestes festes, es Caló de s'Oli té equipaments per això o el passeig de les fonts, que és perfecte. Les platges deixau-les tranquil•les (que ja pateixen prou) i que s'usin pel que són: anar a nadar i relaxar-se.
Valoració:3menosmas
Per Toni, fa 4 dies
A ningún li interesa resguarda ses nostres illes.....,...els mallorquins som lo més beneit que hi ha.....,pobres padrins.
Valoració:10menosmas
Per Anselm Llull, fa 4 dies
Aquest batle o no deu ser d'Eivissa i tant se li en fot de donar molèsties i si ha cobrat per donar el permis, si que...
Valoració:8menosmas
Per Felanitxer, fa 5 dies
Surealista
Valoració:19menosmas
Per Crema solar, fa 5 dies
I segurament, xusma ben untada.
Valoració:31menosmas
Per Cranc, fa 5 dies
Votau xusma, xusma teniu
Valoració:38menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente