cielo claro
  • Màx: 12°
  • Mín:

Els restauradors celebren la seva diada amb un dinar a Son Tèrmens

Antoni Mas, nou president de l'Associació, presidí els actes


L'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca celebrà la seva patrona, Santa Marta. Els actes començaren amb una cerimònia religiosa a la parròquia de s'Esgleieta i continuaren després amb un dinar al restaurant de la Possesió de Son Tèrmens. Allà es trobaren un nombrós grup de professionals del sector i altres entitats convidades per gaudir d'una diada en què la gastronomia en fou la protagonista.

Els actes foren presidits per Joan Flaquer, conseller de Turisme; Francisca Bennassar, regidora de Turisme de Palma, i Antoni Mas Rosselló, president de l'Associació empresarial de Restauració. També hi participaren la resta dels membres de la junta directiva: Juan San Juan, Onofre Flechas, Joan Mas i Joan Dunjó.

El menú
El dinar fou dirigit per la xef Margalida Alemany i preparat pel xef Vicente Fortea i el seu equip. Per començar l'àpat, oferiren als comensals un aperitiu amb creacions molt originals a l'incomparable marc dels jardins de Son Tèrmens. A continuació, i ja en els salons de la possessió, els convidats gaudiren d'una sopa especial de peix de Son Tèrmens, rellom de vedella guarnit amb salsa de mostassa, bunyol de castanya i cebes tendres, panses, pinyons amb saltat de bolets i picornells. Per arrodonir l'àpat, mousse de xocolata blanca amb gelat de mandarines. Els vins foren seleccions expresses dels cellers José Luis Ferrer de Binissalem.

Quan ja els comensals prenien el cafè, es realitzà un ampli sorteig de delicatessen gastronòmiques de les Illes, gràcies a la col·laboració d'un grapat d'empreses. Així mateix, el dinar fou amenitzat per la música en directe d'un duet, que aportà les seves melodies a la digestió dels convidats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.