algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

El conseller d'Educació cita la Bíblia al Parlament i lloa la «bona planificació» del nou curs

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, ha reivindicat aquest dimarts que l'inici del curs escolar «ha estat molt ben planificat», després que la diputada del PSIB Amanda Fernández l'hagi qualificat de «desastrós».

Vera ha rebutjat les acusacions de falta de planificació tot citant un fragment de la Bíblia: «Treu primer la biga del teu propi ull i llavors hi veuràs bé per a treure la palla de l'ull del teu germà», ha dit per fer referència a la gestió de l'anterior executiu.

Vera ha insistit a negar que hi hagi hagut caos en l'inici del curs, improvisació o falta de planificació en les adjudicacions d'interins. «Només hi ha hagut problemes tècnics pels quals ja he demanat disculpes i que s'han solucionat en temps rècord», ha recalcat.

El conseller d'Educació també ha reivindicat l'autonomia dels centres concertats que s'han adherit al pla pilot de segregació lingüística, després que el diputat del PSIB, Carles Bona, hagi acusat la conselleria de «desviar recursos perquè els centres concertats segreguin per llengua».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Oremus, fa 4 dies
Déu ens guard dels beatos falsos, i dels amanerats encara més.
Valoració:0menosmas
Per Hipòcrites, fa 5 dies
Si més de mil milions de cristians y jueus que diuen creure en la Bíblia aplicassin els dos principals manaments que tenen, estimar a Déu per damunt tot i al proïsme com a tu mateix, tindríem un món nou per la setmana que ve. Ho fan?. Naaaaa ...Així que menys llops, Caperucito.
Valoració:3menosmas
Per Que no s'en riguin, perque..., fa 6 dies
Els progres no volen saber res de la Biblia. A ells, el que els agrada és l'Alcorà. I és el que volen implantar per a tothom.
Valoració:-13menosmas
Per joan guasp, fa 6 dies
Més que una biga, el que du Antoni Vera dins els ulls és la Gran Muralla de Xina.
Valoració:1menosmas
Per Religiosos, fa 6 dies
Sembla mentida que amb lo desprestigiada que està l'església catòlica, les confessions religioses en general, encara hi hagi tants de polítics que estiguin pendent bíblies, misses, catecismos, etc. Tant si governen uns com si ho fan els altres. Durant el mandat de Pere Aragonès TV3 hi dedicava emissions, la santa missa per exemple. Encara ara ho fan els de TVE, tot i que està controlada pel govern oficialment progressista de Sanchez i Yolanda Díaz. I en temps de n'Armengol i els que li anaven darrere, IB3 no perdia calada. Cal recordar que n'Ensenyat i en Noguera, de Més, en senyal d'homenatge, obrien les portes del Consell i de l'Ajuntament en el moment de passar les processons de Pasqua.
Valoració:0menosmas
Per conisi, fa 6 dies
aquets peperos m agradaria em diguesin aon han anat a cercar aquets consellers perque no ni ha ni un de condret ,marga malinche fet ho mirar i sobre tot poset d acord amb el teu vicepresident a veure si mentiu igual ala cap a madrid que hi falta gent
Valoració:1menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 7 dies
Com la major part de governs, no tenen recursos per canviar res i es dediquen a fer espectacle amb la Bíblia o rompent fotos de senyores. Critiquen l'esquena però també es dediquen a fer política de foto, vídeo viral o tuit de Twitter abans X. La vida política és per als politics que tenim l'àlbum de primera comunió, o segona. Molta foto, molt titular, Bíblia o Marx, i zero gestió. Clar que no poden augmentar la pressió fiscal, la banca no confia en una societat envellida que no es renova perquè els mateixos ciutadans no confien en el futur i estan cansats de ser peons d'escacs, i la iniciativa privada té por, car
Valoració:12menosmas
Per inca, fa 7 dies
-Interins que dia 1 encara no sabien on havien d'anar
- Tràmits de presa de possessió que no funcionaven, i culpabilitzar la gent a llistes dels problemes amb les llistes.
-Protocol sobre ús de mòbils promès fa mesos i que a 12h de començar el curs no ha estat desenvolupat.
- Programa PAE en l'aire a multiples centres perquè encara no s'han publicat els requisits.
-Canvis múltiples d'inspectors en qüestió de 3 mesos.

Jo diria que ha estat encara pitjor que en temps d'en March, i ja és dir, ja poden fer esment a la bíblia que la realitat és allò que és.
Valoració:22menosmas
Per Cridat, fa 7 dies
Horror
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente