algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
20°

PSIB: «El PP d’Alaró mostra la seva cara més radical i es nega a demanar la dimissió de Gabriel Le Senne, de VOX»

L'Agrupació Socialista d’Alaró lamenta que el Partit Popular d’Alaró hagi votat en contra de la moció presentada a l’Ajuntament i «la tiri pel terra». A la moció es demanava la dimissió immediata del president del Parlament, Gabriel Le Senne (VOX) per l'acte de violència que va dur a terme el passat 18 de juny a la Cambra.

«El Partit Popular ha tardat en pronunciar-se i ha demostrat una vegada més la cara dolenta de la política i que estam acostumats a veure. Amb el seu silenci ha donat suport a Gabriel Le Senne i a mantenir el seu càrrec en la institució», assenyalen.

Els Socialistes denuncien «l’atac cap a les dones en general i concretament a les diputades socialistes Mercedes Garrido i Pilar Costa, que varen ser expulsades i menyspreades per defensar la memòria d’Aurora Picornell i les Roges del Molinar».

Per la seva banda, el PP d'Alaró ha presentat i aprovat una moció urgent per a condemnar els fets duts a terme per part del president del Parlament. A la seva moció no es demana la dimissió de Le Senne però es condemna «l’actitud del president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, pel seu acte violent» i s'expressa suport «a tots els diputats i diputades de qualsevol Grup Parlamentari per tal que puguin exercir lliurament l'activitat parlamentària, sempre respectant la neutralitat que ha de caracteritzar la Mesa del Parlament, màxim òrgan rector de la cambra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cínico, fa 2 dies
Ningún político arregla nada ,se ha vuelto un circo mediático,no tendría que votar nadie .
Por una tecnificación de todo el gobierno y que se vayan todos a trabajar de verdad.
Nos están tomando el pelo a todos.
Valoració:-1menosmas
Per Dois, fa 5 dies
Quin doi. I què esperàveu? O voltros vareu demanar mai la dimissió de Marlaska, cada vagada que Podemoss o els independentistes catalans i bascs l'han demanada. No faceu més comèdia i arreglau els problemes que té la gent quan governau. Vos aniria millor.
Valoració:4menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 5 dies
La cara més radical del PP no és, o era, segons qualcuns la seva escissió vox ?

En general a la resta d'estats d'Europa durant anys els partits democràtics, inclosos els de dreta o centre dreta, han intentat fer cordó sanitari a l'extrema ultra dreta. Cosa que és comprèn si el 1945 la dreta democràtica i civilitzada va combatre contra el feixisme.

Però, és clar, a l'estat espanyol el partit sucursalista espanyol PP, fundat el 1976 per set exministres de franco ha estat l'alternança bipartidista espanyola al Psoe. (El "prucés" de la dictadura a la democràcia, inacabat i anomenat transició, ha permès coses així i moltes d'altres).
A l'estat espanyol en quaranta-set anys no han pogut crear un partit sucursalista (UCD, després CDS, era també ple de franquistes, però, barrejats amb altres que no ho havien estat o poquet, i el Partido Reformista, fracassaren) de dreta o centre dreta "normal", democràtic, alhora sempre s'havia sentit dir per qualcuns politòlegs que el PP feia de "contenidor" de grupuscles extraparlamentaris de l'ultra dreta...

Fins que el 2013 o 2014 al PP hi hagué una escissió en forma de vox.

No costa gaire de capir que ara el PP ha de fer pinya amb vox ( al capdavall una part d'ell (?!)) per a intentar sumar els votants, vots, escons... que tenia quan solament era PP.

Per tot plegat no comprenc perquè una cosa senzilla a qualcuns els costa de capir :
Ara la gent de vox són els que agiten i els del PP els hi donen suport i s'hi apunten tot seguit.

Ben segur el PP-vox es tornaran a reunificar, més que res per "operativitat" no té gaire sentit tenir dos partits iguals, que tenen el mateix origen, que els seus militants, candidats i votants son intercanviables...

És clar que el PPvox i vox van junts de la maneta, que més han de demostrar ?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente