nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

[VÍDEO] El PSIB ofereix els vots al PP per a fer fora Le Senne

231721

La secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha ofert aquest dimarts a la presidenta del PP i del Govern, Marga Prohens, els vots dels diputats del PSIB per a fer fora l'actual president del Parlament, Gabriel Le Senne (VOX), i triar un nou president que sigui del PP.

El PSIB ha reunit la Comissió Executiva Permanent de manera urgent per a analitzar la «situació d'emergència democràtica» en què consideren que es troben les Balears, després del comportament «inassumible» de Le Senne després d'haver esqueixat una fotografia d'Aurora Picornell durant el ple del passat dimarts.

Armengol ha dirigit la reunió i ha anunciat que posa a disposició de Prohens els vots del Grup Parlamentari Socialista per a fer fora Le Senne i triar un nou president del Parlament del PP.

La secretària general ha recordat que el PSIB-PSOE, juntament amb els altres grups de l'oposició, ha demanat la dimissió immediata del president del Parlament però que, com «la dreta no està actuant com correspon, i en un moment extraordinari que està afectant la nostra democràcia, estam disposats a cedir els vots necessaris al Grup Popular perquè una persona del seu grup pugui tornar la dignitat democràtica al Parlament i que el senyor Le Senne faci efectiva la seva dimissió de manera immediata», ha explicat Armengol.

Paral·lelament, el Grup Parlamentari Socialista continuarà demanant la convocatòria d'una Mesa del Parlament perquè es pugui tramitar la petició de remoció de Le Senne i aquesta es pugui debatre i votar en un ple extraordinari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mamarracho, fa 3 mesos
Soy de la idea de lanzar desde la murada a Le Senne. Pero abajo, antes de tocar tierra, debería estar este "fide" para que el "paquete" cayese sobre el mamarracho escorpi.
Adelante.
Valoració:6menosmas
Per Vital, fa 3 mesos
Però si PP=VOX i igual a l’invers
Valoració:8menosmas
Per Ignasi, fa 3 mesos
És molt més divertit que segueixi de president de la mesa del Parlament. Les fotografies que no vol veure haurien de seguir-lo acompanyant el temps que queda fins a les properes eleccions.
Valoració:-5menosmas
Per Robert Capa, fa 3 mesos
M'encanta la foto.
Valoració:-3menosmas
Per Comèdia, fa 3 mesos
El PSIB fa comèdia perquè quan es tracta d'engegar el procés perquè a Espanya es pugui votar si el poble vol una república o una monarquia, el PSOE renuncia a cercar vots prestats perquè el PSOE és el principal partit sostenidor del Règim Monàrquic, hereu del franquisme que també alimenta l'extrema dreta.
Valoració:4menosmas
Per escorpí, fa 3 mesos
Tot plegat és una mala comèdia costumista d'en Xesc Forteza. Le Senne hauria de ser llançat murades per avall al Parc de la Mar. Així acabaria com una obra clàssica de Sòfocles.
Valoració:-6menosmas
Per Emigrante, fa 3 mesos
" ...situació d'emergència democràtica" ?

Valoració:6menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 3 mesos
Quan el mal ve d'Almansa.

Es fa dir "observador" i pareix que solament observa allò que li interessa a ell i al xovinisme espanyol.

Visita -i "observa"- el Museu de Belles Arts de Xàtiva i sabràs l'origen i costum de girar cap per avall els retrats de persones que no son ni benvolgudes ni grates, com el retrat del patètic Felip V exhibit de forma invertida al suara esmentat museu de Xàtiva -per decisió del director de fa anys, Carles Sarthou- com a escarni al rei borbó que va ordenar cremar la ciutat de Xàtiva i va intentar canviar-li nom, sense succés, pel de "Ciudad de San Felipe" [sic] per haver fet costat a la causa de l'arxiduc Carles d'Àustria durant la Guerra de Successió al tron espanyol.

Observador, tenim memòria.



Valoració:-6menosmas
Per observador, fa 3 mesos
quina mala llet del periodista de posar la foto girada.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente