algo de nubes
  • Màx: 31°
  • Mín: 19°
26°

Le Pen amenaça Puigdemont i ell li diu «titella dels franquistes de VOX»

231413

La dirigent d'extrema dreta francesa Marine Le Pen, en una entrevista a El Periódico de Catalunya, ha dit que la campanya de les eleccions catalanes del candidat de Junts a Argelers «humiliava França» i ha amenaçat que, si guanya les eleccions franceses, no ho permetrà. «Aquesta situació és vergonyosa i humilia França, que serveix, una vegada més, de lloc de referència per als criminals. Puc dir-li que, si guanyam les eleccions, aquesta situació no durarà gaire. Serem implacables amb tots aquells que ataquin les institucions legítimes del seu país, especialment si són països amics i socis», ha dit.

De la seva banda, el president Carles Puigdemont ha respost a la dirigent del partit ultradretà Rassemblement National en un missatge des de París, publicat a les xarxes socials, on acusa Le Pen d’actuar de titella de Vox. «M’ha ensopegat justament a París. No només hi penso tornar sinó que plantaré cara a tots els intents d’aplicar lleis franquistes que impedeixen la llibertat de moviments als ciutadans europeus».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 8 dies
Na LePen no permetrà què ? Que un ciutadà lliure de la UE entri a l'estat francès ?

"Notícies" com aquestes de LePen, publicades al Periòdico solament serveixen per fer bullir l'olla podrida de l'extrema dreta més patètica i de retruc als supporters hispànics els hi serveix d'excusa per a seguir repetint les pardalades i bajanades de costum, com la fal·làcia del "maleter fantasma" i la resta de la mofa, que tant els hi plau de repetir i de fer servir a manca d'arguments amb cara i ulls del xovinisme espanyol més carca, tronat i sonat.

Tothom sap, i si qualcú encara no se n'ha assabentat, ho pot verificar, que els membres del Govern català que el 30 d'octubre del 2017 es varen traslladar a Bèlgica, entre els quals el President Puigdemont, ho varen fer com a persones lliures, idò, no els hi va caldre protegir-se ni amagar-se de res i de ningú. Per una altra banda els que varen restar a Bèlgica, es presentaren a la justícia belga i fins i tot la justícia de Slesvig-Holstein i l'italiana a Sardenya... els alliberà sense cap càrrec.
Valoració:0menosmas
Per dic, fa 8 dies
caudillo: Quina vida més trista que deus tenir que hagis de dir mentides perquè no saps que dir ,després del desencís de no veure´l tornar amanillat.Tu si ets un gran cabdill de les bajanades.
Valoració:-2menosmas
Per caudillo, fa 9 dies
"Plantaré cara", dice Cocomocho.
¿Cómo?. ¿En la maleta de un coche? ¿Sin venir a España ni en sueños?
¿Huyendo chutando leches?
Un gran caudillo, ese Puchi.
Valoració:-3menosmas
Per Menos es mas, fa 9 dies
¡Ay, Puchi, no encontrarás donde meterte si gana Le Pen!
Valoració:-8menosmas
Per Dubte, fa 9 dies
PER FI, una mica de democràcia. No pot ser que un nacionalista destructiu com Puigdemont es passegi per França dient que part del seu territori pertany a aquesta nació fantasma de què els indepes parlen sense parar.
Valoració:-11menosmas
Per Joan Miró Font, fa 9 dies
Més que una titella, na Marine Le Pen és una homòloga de Vox, que té es mateixos interessos que n’Abascal
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente