cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
16°

[VÍDEO] Els porters de l'Oktoberfest immobilitzen i apallissen dos joves indefensos

Imatge de la brutal agressió a dos joves per part dels porters de l'Oktoberfest de Barcelona. | Foto: dBalears

Una autèntica brutalitat. Els controladors d'accés al festival Oktoberfest de Barcelona han immobilitzat i apallissat dos joves indefensos als quals acabaven de fer fora. El vídeo ha estat difós per un testimoni dels fets i ràpidament s'ha fet viral a les xarxes socials.

Tal com ha publicat el diari Nació Digital, els porters ja han estat identificats i acomiadats dels seus llocs de feina i els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, també han obert una investigació per tal d'esclarir les causes que envolten els fets.

L'empresa encarregada del servei, Segurpol, ha explicat que els controladors d'accés van fer fora els joves per presumptament increpar dues dones. A més a més, segons diuen, una de les víctimes de la brutal pallissa s'hauria encarat amb un dels porters a la sortida, la qual cosa hauria propiciat la brutal agressió.

Els fets van ocórrer el passat diumenge a la mitjanit. Els controladors d'accés van treure els joves pels aldarulls ocasionats de molt males maneres: clavant-los cops de puny i puntades de peu quan estaven indefensos. De fet, fins a vuit porters van participar en l'agressió, que es va produir ja fora de les instal·lacions de l'Oktoberfest. Podeu veure les impactants imatges a través del vídeo difós a xarxes per Nació Digital:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fabelet, fa 1 dia
DB ens "diu", amb el vídeo, que la pallissa és real, i, en canvi, de les molèsties a les quals aquests nois van sotmetre dues senyores abans de ser expulsats de l'Oktoberfest i apallissats, ens diu que són "pressumptes".

Altres diaris digitals no han pas posat en dubte que els nois apallissats van molestar dues senyores en el recinte del festival, -cosa que feu que els n'expulsessin- i han afegit que en els moments de l'expulsió un dels nois va agredir un porter.

Les dues malifetes d'aquests nois (molestar unes senyores i agredir un porter) no justifiquen pas la pallissa de què foren víctimes, però obrir el dubte sobre una de les malifetes i no mencionar l'altra fa que el lector es faci una idea molt parcial de tot plegat
Valoració:3menosmas
Per Pepet, fa 1 dia
Ja ha sortit,el defensor de la brutalitat,contestant amb altres noticías de "violència doméstica",clar són dones...
Valoració:0menosmas
Per Mallorquí, fa 2 dies
@Anti tot,
Realment vas anti tot, sobretot, anti sentit comú.
Valoració:1menosmas
Per Anti tot, fa 3 dies
Detenida una mujer por apuñalar varias veces a su marido en Son Ferriol
Valoració:-1menosmas
Per Anti tot, fa 3 dies
Detenen una dona per intentar asfixiar la seva filla amb un coixí a Palma
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente