nubes dispersas
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

L'OCB no atura de créixer i presenta la seva nova delegació a Bunyola

Antoni Llabrés, president de l'OCB, al costat dels membres de la delegació de Bunyola. | Foto: OCB/X

L'Obra Cultural Balear (OCB) no atura de créixer i aquest divendres ha presentat la seva nova delegació a Bunyola. El Teatre Rafel Ramis ha quedat petit davant l'allau de persones que es varen presentar per a refermar el compromís amb la llengua, la cultura i el país.

Antoni Llabrés, president de l'entitat, ha assenyalat que «necessitam una societat civil mobilitzada que s'organitzi en defensa de la llengua i el país i l'OCB és el motor d'aquesta mobilització, on les seves delegacions són la xarxa que ho fa possible».

De la mateixa manera, Llabrés ha convidat els assistents a participar i col·laborar activament amb l'entitat i junts fer xarxa per a preservar la cultura i la llengua. L'acte també ha comptat amb l'actuació musical del pianista Miquel Brunet i del violinista Eduard Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Créixer i decréixer, fa 1 dia
El PP creix i guanya eleccions i després les perd. Igual que el PSOE o els partits que donen suport al PSOE. Créixer o guanyar eleccions no significa necessariament res. La prova és que entitats i partits polítics pugen i baixen de vots i afiliació i, entretant, el català recula arreu del territori, tant si uns i altres creixen o baixen. Qualque cosa de mena estructural deu fallar.
Valoració:8menosmas
Per Josep Miquel, fa 1 dia
Ja ho estan fent, i no d'ara sino de fa molt de temps, pot estar tranquila Encantada
Valoració:3menosmas
Per Biel, fa 1 dia
El verb es "aturar-se", amb pronom: "No s'atura de créixer".
Valoració:5menosmas
Per fora, fa 1 dia
¡Cullons!
Valoració:4menosmas
Per Encantada, fa 1 dia
Estic encantada que OCB creixi, però fa falta actuar com a representant dels catalanoparlants discriminats per a denunciar cada una de les agressions a la nostra llengua.
Podem contar que ho fareu?
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente