nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
21°

La batlessa de Campos denuncia davant la Guàrdia Civil «l'atac masclista» d'un usuari de les xarxes socials

Captura de pantalla del missatge a les xarxes socials difòs per Francisca Porquer (PP), batlessa de Campos. | Foto: X/dBalears

La batlessa de Campos, Francisca Porquer (PP), ha denunciat públicament, després de fer-ho prèviament davant la Guàrdia Civil, «l'atac masclista» d'un usuari de les xarxes socials.

En un missatge en 'X', Porquer ha denunciat, després d'haver-ho fet prèviament davant la Guàrdia Civil, «l'atac de masclisme repugnant» del qual «una vegada més» ha estat protagonista per part d'un usuari de xarxes socials.

En els posts que l'usuari hauria publicat, i que Porquer ha compartit per a donar suport a la seva denúncia, aquest es dirigeix a ella amb frases del tipus «un 69 quan vulgui» o «si vol cardar-me, jo em deixo».

En aquest context, la batlessa de Campos ha volgut deixar clar que «no tot val, ni en política, ni en la vida». «Ningú ha de tolerar aquest tipus de publicacions, tampoc que ens ho diguin verbalment. Ja n'hi ha prou!», ha conclòs.

Suport de Prohens

Una vegada Porquer ha fet pública la denúncia, han estat molts els qui li han mostrat el seu suport i han condemnat els fets. Entre aquestes persones ha destacat la presidenta del Govern, Marga Prohens.

Igual que ha fet Porquer, la dirigent de l'Executiu ha publicat un missatge en 'X' en el qual ha considerat que «no es pot normalitzar que les dones que fan el pas d'estar en política hagin de suportar aquests tipus de publicacions masclistes».

«Perquè no, Francisca Porquer, com dius, no tot val», ha continuat Prohens. «Tens tot el meu suport i la meva condemna a aquests fets», ha conclòs la presidenta del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.