algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
23°

El TaPalma 2024 se celebrarà del 27 de novembre al 1r de desembre a diversos establiments de la ciutat

El batle de Palma, Jaime Martínez, ha presidit aquest dimarts, al saló de plens de l’Ajuntament, l’acte oficial de presentació de la fira de tapes i còctels TaPalma 2024, que se celebrarà del 27 de novembre al 1r de desembre a diversos establiments de la ciutat.

L’acte ha comptat amb la presència del director general d’AgenciaCom, Antoni Martorell; el president de la Federació Empresarial de Restauració de les Illes Balears, Alfonso Robledo, i la regidora de Comerç, Restauració i Autònoms, Lupe Ferrer, entre altres assistents.

Durant la seva intervenció, el primer regidor de Cort s’ha referit a l’esdeveniment com «una cita ineludible del calendari gastronòmic de Palma», i ha remarcat que aquesta mostra, «destinada a reivindicar el producte local i el nivell de la restauració autòctona, difícilment podria tirar endavant sense l’esforç conjunt de les administracions públiques i les empreses privades».

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Restauració i Autònoms, Lupe Ferrer, ha dedicat unes paraules de benvinguda als assistents, destacant l’organització de jornades d’aquest tipus, que «dinamitzen el sector i potencien i donen visibilitat a la gastronomia local de l’illa i de la ciutat».

Cal assenyalar que el TaPalma 2024, organitzat per AgenciaCom i Restauració Mallorca CAEB, compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Palma, a través de Passion for Palma, i del Consell de Mallorca, mitjançant la Fundació Mallorca Turisme, entre altres patrocinadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.