algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
22°

Open House Palma i La Utòpica organitzen un «diàleg social cuidat» sobre l’accés a l’habitatge

235105

Open House Palma reflexionarà sobre la qüestió de l’accés a l’habitatge a la quarta edició del festival d’arquitectura. Ho farà de la mà del col·lectiu La Utòpica, un xarxa d’iniciatives amb visió ecosocial que gestionaran aquest espai de debat i reflexió.

Amb aquesta finalitat, Open House Palma ha inclòs a la seva programació l’anomenat ‘Fòrum Obert de Processos al voltant de l’accés a l’habitatge a Ciutat’. L’activitat consistirà en un «diàleg social cuidat», és a dir, una trobada facilitada per experts per a posar en contacte les diferents parts implicades en la qüestió de l’habitatge, a través de l’escolta activa.

A través de dinàmiques grupals, l’objectiu és oferir un punt de trobada a totes les parts implicades, perquè sovint el conflicte se sol abordar de manera parcial. Per això, Open House Palma i La Utòpica fan una crida a la participació de treballadors de l’Administració, càrrecs públics, agents immobiliaris, sector turístic, patronals, sindicats, propietaris i llogaters…

L’activitat serà el 8 de novembre a la seu de l’Autoritat Portuària de les Illes Balears. El termini d’inscripcions acaba el 30 d’octubre. Totes aquelles persones interessades la poden formalitzar en aquest enllaç, on també trobaran informació més detallada del col·lectiu La Utòpica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.