algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 22°
21°

Multes de 960.000 euros a un edifici de Palma que dedica 12 pisos al lloguer turístic il·legal

El Departament de Turisme del Consell de Mallorca ha proposat i notificat 12 sancions per un import total de 960.000 euros en un edifici de Palma dedicat al lloguer turístic il·legal. L’àrea de Sancions ha iniciat aquests expedients per infracció turística contra 12 pisos que es comercialitzaven al districte de Llevant de Ciutat.

El conseller de Turisme, José Marcial Rodríguez Díaz, ha remarcat que «l’oferta il·legal suposa no sols una competència deslleial molt nociva per a tots aquells que fan bé les coses a la nostra illa, que són la immensa majoria, sinó també un problema terrible per a la convivència, contra el qual volem lluitar i per erradicar-lo».

A mitjan juliol, l’assemblea de Palma Nord de Menys Turisme Més Vida ja va denunciar un edifici a l’Avinguda Gaspar Bennazar que dedica les seves cinc plantes a l’oferta de lloguer turístic il·legal.

Les sancions que es proposen a qui realitza lloguer turístic il·legal a l’illa són de 80.000 euros per cada immoble detectat. La forquilla de multes que marca la llei per aquesta qüestió varia des dels 40.001 euros en la franja més baixa, fins als 400.000 euros en la màxima.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.