cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
23°

Stella Maris Mallorca: l'Església catòlica s'instal·la al Port de Palma

L'Autoritat Portuària de les Balears (APB) i el Bisbat de Mallorca han creat un «centre d'assistència humana i espiritual per a navegants i les seves famílies» sota el nom d'Stella Maris Mallorca. La seu està ubicada al Contramoll-Mollet del Port de Palma, i ha estat cedida per l'APB.

El director de la APB, Toni Ginard, juntament amb el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i el delegat de l'Apostolat de la Mar Stella Maris de la Conferència Episcopal Espanyola, Ricardo Rodríguez-Martos, han presentat aquesta novetat, que duu el lema 'Una llar lluny de la llar'.

L'Stella Maris Mallorca, tal com han explicat, ofereix als mariners «materials per a catequesi, bíblies, rosaris, la possibilitat de celebrar missa i de poder rebre per correu electrònic les lectures, oracions i reflexions pròpies de cada diumenge». «Intentem ajudar a persones, des d'una dimensió caritativa i social», ha defensat el bisbe Taltavull.

Stella Maris

L'Stella Maris-Apostolat de la Mar és una organització internacional de l'Esglèsia Catòlica que va néixer l'any 1920 al port de Glasgow. Actualment, està present en 322 ports de 56 països, incloent-hi 15 ports a l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepet, fa devers 14 hores
Al nostre amic multinick,no es queixa,de la "paguita",que rebran?
Valoració:0menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 1 dia
Fa uns dies llegia un article catòlic que indicava que perdre la compostura i causar l'escàndol no és un comportament catòlic. Potser ha demanat disculpes el Sr. Lesenne, però amb el seu comportament ha fet mal als catòlics i al conservadurisme. Està vist que no és una persona assosegada, calmada i que hagi acceptat treballar la pau. Potser necessita aquest centre inaugurat a la Autoritat Portuària, que és una bona iniciativa però obr la porta a que Autoritat Portuària hi hagi de fer com TVE i crear-hi un espai a cada religió. Hi ha un comentari de "I que quedarà nostro?," que repeteix una idea discutible: sense cristianisme no hi ha Europa. És una idea que va contra l'ampliació de la UE incorporant Turquia i que menysprea les religions indoeuropees i basca o aquitana. Altrament, el concepte d'Europa com a continent sembla que neix al segle XIX i si som humils no té gaire sentit perquè els altres continents estan completament aïllats per la mar i aquest és una mena de Península d'Àsia. Si als Urals comença un Continent podríem dir que als Pirineus un altre. Per tant, millor no parlar gaire d'Europa com a Continent. La UE és una realitat i no hauria de ser un club cristià si aspira seriosament a incorporar-hi Turquia. Altrament, el cristianisme no necessita d'imperialismes ni de discursos que l'atribueixin hegemonies, Un tailandès pot ser igual de cristià que un italià i no hem de distingir entre cristians europeus i cristians tailandesos. Europa no ha de presumir de ser més cristiana, si és que en pot presumir després de començar dues guerres mundials i de tenir dos líders cristians en guerra actualment. Sisplau, deixeu el cristianisme en pau i no el vinculeu a cap realitat geogràfica, política... si un cas a Terra Santa i a la ciutat de Roma.
Valoració:3menosmas
Per I que quedarà nostro?, fa 1 dia
@ Canamunt. Probablement a vostè li agraden més les mesquites. Però per bé o per mal, el Cristianisme, és el que ha conformat Europa i la seva cultura. Y suprimir- lo per posar altres religions de fora, és una aberració.
Valoració:-10menosmas
Per Canamunt, fa 1 dia
Estic segur que, quan se reformi l'església, la primera capellana dona será sor Catalina Cirer i s'escolà el nazi lepenne, ui vull dir le senne
Valoració:11menosmas
Per Toni F, fa 1 dia
Cirer i Lesenne, pels seus fets els coneixereu, diuen que digué Jesús. Idò ja quedaren tot dos ben retratats al Parlament. Sepulcres blanquejats, en diuen els evangelis. Hipòcrites, tots. Quina vergonya.
Valoració:12menosmas
Per conisi, fa 1 dia
posam un circ i mos creixen els enanos mirau la cara del fatxa voxero xenofob etc etc den lessen una cara de satisfaccio esta en su salsa misa i comunion diaria aprofitant que esta devora la mar que agafi el barco de requilla
Valoració:13menosmas
Per conisi, fa 1 dia
nomes mos faltava aixo ara faran sant al voxero de lessenne sel veu felic i en la seva salsa ja l hi veia cara de capella reprimit ,aprofitant que esta devora la mar que agafi barco de rejilla
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente