muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

Sílvia Cano (PSIB): «El PP està retirant un dret consolidat, és un retrocés social i de drets»

Sílvia Cano, diputada del PSIB-PSOE, ha denunciat que el PP retira drets a les víctimes de violència masclista. | Foto: PSIB-PSOE

El PSIB-PSOE ha denunciat públicament que el Govern del PP ha provocat «una nova retallada de drets a la societat». En aquesta ocasió, la diputada i secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE, Sílvia Cano, ha criticat que l'Executiu «ha retallat drets a les dones víctimes de violència de gènere, que per a la nova convocatòria d'ajuts a menjador del curs que ve, 2024-25, els fills i filles de mares víctimes de violència deixaran de ser beneficiaris directes, com havia succeït fins ara».

Cano ha recordat que amb el Govern 'progressista' presidit per Francina Armengol, «les nostres Illes eren capdavanteres en la consideració dels fills i filles de mares víctimes de violència de gènere com a beneficiaris directes. Només pel fet de ser fill o filla d'una dona víctima tenies dret a percebre l'ajut per al menjador, eres beneficiari directe. Aquest fet garantia més drets i seguretat a les dones víctimes». Segons ha recordat la diputada 'socialista', amb aquest tipus d'ajut, es contribuïa a «una tranquil·litat fonamental de les víctimes de violència de gènere per al seu procés de recuperació física i emocional».

La diputada del PSIB-PSOE ha recalcat que amb aquesta nova retallada per part del PP, «ara les víctimes perden drets i els seus fills i filles s'hauran de sotmetre a una baremació per poder accedir a uns ajuts que abans rebien de forma directa. Estan retirant un dret consolidat, és un retrocés social i de drets que els socialistes denunciam», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa devers 3 hores
Els del PP, fan retrocedir la vida dels ciutadans, per poder adaptar la seva ideologia als temps actual. Van tan endarrerits mentalment, que si no ho fan així, se perden com una bufa dins un jacuzzi. PATÈTICS!!
Valoració:1menosmas
Per Fracàs, fa devers 7 hores
Per fracàs el del govern suposadament de progrés de n'Armengol i companyia. Tal va ser el fracàs que perderen les eleccions i de passada feren desaparèixer el partit Podemos, formació que duia la bandera de les polítiques socials. Cal la renovació de polítics i Cano hauria de ser una de les candidates a ser substituïda perquè ja fa massa anys que viu de la política.
Valoració:-1menosmas
Per Pepet, fa devers 11 hores
Molte rialleta,i per derrera estisorades,a favorir als millonaris ho sap fe bé.
No farà res per solventar la saturació turística,ni la vivenda,típic dels pperos..
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente