Me de Mallorca, directe de la botiga al plat
Directe de la botiga al plat. La Cooperativa Pagesa de Pollença començarà a vendre la setmana que ve racions de me de Mallorca ja cuinades, seguint les receptes del cuiner Cristian Escolar. Aquest producte contribuirà a facilitar la comercialització del me mallorquí, que va iniciar la Cooperativa ja fa 12 anys. Per desgràcia, malgrat l'esforç, l'etiqueta del producte no durà indicació geogràfica, perquè no ho permet la normativa vigent. L'origen i qualitat de la carn supera estrictes controls de qualitat des del naixement de l'animal fins a la seva arribada al plat, tal com ocorre amb tota la carn que ven de manera directa la Cooperativa. De moment, es comercialitzaran quatre plats preparats a un preu aproximat de 10 euros la ració; més concretament, me de llet a quarts en format de dos quarts de 2,5 quilograms aproximadament, rostit humit de me, me farcit d'albergínies rostides i trufa, i bracet de me rostit amb romaní. El conseller de Presidència, Antoni Moragues; el president de la Cooperativa, Martí Solivellas, i el cuiner i propietari del restaurant Los Zarzales varen presentar ahir al Port de Pollença el nou producte, incloent-hi un show cooking del conegut cuiner Pep Monné.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- Narges Mohammadi: dona de foc