Etiqueta 'Cuina de l'avia'
La cuina de l'àvia, a la carta
La cuina tradicional de l'àvia torna a estar d'actualitat amb les tripes com a ingredient principal. El restaurant Arco Iris de Muro celebra, a partir de demà i fins al pròxim 17 de maig, la segons setmana gastronòmica de tripes i cuina tradicional mallorquina, un certamen que pretén reintroduir a les cartes dels restaurants els plats ancestrals avui pràcticament extingits en el negoci de la restauració.
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem