nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

[VÍDEO] Oques Grasses publica una nova cançó després de tres anys: 'Com està el pati'

Després de tres anys sense música nova, Oques Grasses ha publicat aquest dijous 'Com està el pati', el primer i únic avançament del seu sisè treball, que sortirà aquesta primavera.

La cançó, que arriba acompanyada per un videoclip, és un tema de rap que s'ha enregistrat amb un globus, una bateria, una línia de baix feta amb guitarlele distorsionat, una guitarra i una veu, distorsionada en alguns moments per un magnetòfon.

«Jo vull viure del meu somni. Lleva't que has de fer pasta. Treballar del que m'agrada. Lleva't que has de fer pasta», canta Josep Montero.

'Com està el pati' es presenta com "un primer divertimento" amb un videoclip fet per Pere Sala i produït per la barcelonina Play Your Brand.

El clip juga amb les expectatives del públic sobre el nou disc i presenta Oques Grasses com un grup mainstream d'èxit.

El nou àlbum del grup sortirà aquesta primavera i com ha destacat Halley Records «amaga una col·lecció de produccions marca de la casa, que requereixen una escolta pausada, gairebé de sibarita».

El primer concert de la nova gira serà el 20 d'abril al Cruïlla DO Terra Alta, el 27 a l'Strenes de Girona i al País Valencià el 25 de maig.

Els osonencs es varen acomiadar dels escenaris a principis del 2023 amb un concert apoteòsic al Palau Sant Jordi que van veure 18.400 persones, una xifra que va significar el rècord d'assistència al recinte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.