algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
17°

Arranca el darrer dia del Correllengua que conclourà a la Diada per la Llengua a Palma

El Correllengua Interilles 2024 ha començat aquest primer de maig amb èxit. Tots els relleus s'han cobert amb més d'una persona i els més propers a les poblacions, amb desenes de corredors.

El sus s'ha fet, per una banda, amb la Flama 1 al Far de La Mola de Formentera on desenes de corredors han cobert el tram fins a Sant Francesc, on s'ha llegit el manifest, s'ha fet una mostra de ball pagès i la DJ Burbaia ha fet el tancament de la festa.

De l'altra banda, una segona Flama ha partit de Maó, on ha estat acompanyada dels gegants i la banda municipal de música. La Flama ha continuat cap a Alaior, on s'ha llegit el manifest i s'ha fet una festa. També a Es Mercadal i a Ferreries hi ha hagut música i festa per a rebre el Correllengua. L'etapa menorquina del Correllengua ha acabat a Ciutadella on la Flama ha tengut una rebuda massiva i després de la lectura del manifest s'ha fet l'actuació del cantant de rap i reggae Rudymentari.

Aquest dijous, 2 de maig, el Correllengua Interilles ha arribat a l'illa de Mallorca i a la d'Eivissa. La Flama 2 ha arribat a Alcúdia des de Menorca, en llaüt, i ha començat a fer el recorregut que durarà fins diumenge. Des d'Alcúdia, passant per Muro, Santa Margalida, Maria de la Salut, Ariany, Petra, Sant Joan i Montuïri, va arribar a Algaida on va dormir.

Divendres, tercer dia de Correllengua, s'ha reprès el recorregut de la Flama 2, que ha sortit d'Artà per a dirigir-se cap a Capdepera i ha passat per Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx i Santanyí, on Antoni Vidal Ferrando ha llegit un manifest.

Per part seva, la Flama 1 que ha arribat des d'Eivissa al port d'Andratx ha passat per Calvià, Galilea, Puigpunyent, Esporles, Valldemossa i Deià. Cal recordar que la Flama 3 ha passat aquest divendres pels instituts de Palma.

Així, aquest dissabte les flames 1 i 2 han continuat el seu recorregut per Mallorca. La Flama 2 ha fet el seu recorregut de Ses Salines cap a Vilafranca. I la Flama 1 ha anat des de Bunyola fins a sa Pobla.

Arriba diumenge, darrer dia del Correllengua Interilles, ha començat el darrer recorregut de la Flama des de Llubí. Cal recordar que el camí de la Flama acabarà a Palma, a la plaça Major, amb la gran Diada per la Llengua organitzada per l'Obra Cultural Balear i Joves de Mallorca per la Llengua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.