cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
19°

Acte de solidaritat amb Palestina a Santa Eugènia malgrat els «intents de censura»

Aquests passat divendres, prop de 80 persones han participat en un acte de solidaritat amb Palestina que s'ha fet a la Llar de Persones Majors, en un nou acte del cicle de solidaritat amb Palestina 'Poble a Poble' on treballen conjuntament Ciutadans Per Palestina amb col·lectius i organitzacions de diversos municipis del territori. En aquest cas, l'acte ha consistit en un contacontes (del conte editat en versió física i audiovisual pel grup musical ZOO, titulat 'I, malgrat tot, Palestina'), una berenada solidària i un taller de mans en què els infants i els adults han decorat una gran bandera de Palestina.

L'acte s'ha duit a terme com era previst, tot i que, segons els organitzadors, «des dels cercles sionistes de l'illa l'han intentat censurar a través de la pressió al batle de Santa Eugènia, que s'ha mostrar ferm en la defensa de la llibertat d'expressió». Segons expliquen, «hores abans de l'acte, Ari Molina, el president de la Comunitat Jueva de les Illes Balears, ha telefonat al batle amb amenaces de denúncia si deixava l'espai per celebrar les activitats, perquè li ha dit que es podia incórrer en delictes d'adoctrinament, antisemitisme, enaltiment del terrorisme, etc. Les seves gesticulacions totalment falses i absurdes només han fet que un acte a un poble petit com és Santa Eugènia tengués més participació que mai. L'acte, a més, davant les amenaces sionistes, també ha despertat la solidaritat i el suport amb vídeos enviats pels autors (membres del grup ZOO) del llibre que s'ha contat davant més de 30 infants, que tot seguit han decorat una gran bandera de Palestina».

Segons els representants de Ciutadans Per Palestina «tot i la intensificació de l'intent de censura i pressió perquè no se celebrin actes i formacions contra els mites sionistes i a favor de la lluita del poble palestí que pateix un genocidi per part d'Israel, els actes de Ciutadans per Palestina tiren endavant i la setmana que ve organitzam dues xerrades (una a Inca divendres dia 3, a les 18.00 hores, al Museu del Calçat; l'altra, el dia següent a l'Ateneu La Fonera, a les 18.00 hores) amb el col·lectiu internacionalista madrileny Brigada Laila Jaled, que vendran a parlar sobre l'experiència que varen viure a Palestina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fort, fa 14 dies
El que ha assolit la universitat de Colúmbia, amb aquesta moguda en favor dels terroristes islamistes i en contra dels Israelians, és que el senyor Kraft, propietari de la fàbrica de galletes Oreo, ex- alumne i principal subvencionador d'aquest centre, és que li retiri totes les donacions, ja que aquest senyor és d'origen jueu i per tant li dol molt, que el rector i el seu equip hagin permès la judeofòbia, l
'antisemitisme i l'exaltació del terrorisme jihadista, a la universitat que havien de gestionar i cuidar.
Què se pensaven?
Valoració:-6menosmas
Per Ja ho val!, fa 14 dies
A Cirer. Als alumnes i professors d'origen jueu, els manifestants noels deixen entrar a fins de la universitat.
Per cert, que hi ha molta gent que no és alumne, ni professor,ni personal no docent de la universitat i que no se sap d'on ha sortit.
Valoració:-4menosmas
Per ACirer, fa 14 dies
Exactament.
Milers d'universitaris estatunidencs en lluita, denunciant el genocidi i el suport imprescindible que hi dóna el seu govern. Molts entre ells són jueus, és a dir semites, que no sionistes. Per cert, els palestins també ho són, semites. No us deixeu entabanar.
Centenars de detinguts, també entre el professorat. I continuen.
Un exemple davant un món podrit.
Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa 14 dies
No és igual ser antisemita que antisionista, i això ja ho deia en Perich
Valoració:9menosmas
Per Vergonyós, fa 14 dies
Quina vergonya! Que un poble mallorquí, se posi al costat dels terroristes de la Jihad. I que dóna per bones,totes les mentides sobre morts que transmeten els terroristes.
Aquesta actitutx fa que molts que ens consideràvem nacionalistes d'esquerres, ara pensem que hem escollit el camí equivocat, que ens durà cap a un parany, del que ja no podrem sortir.
Valoració:-13menosmas
Per Guillem, fa 14 dies
Gràcies Santa Eugènia per donar cabuda a la denúncia pública del genocidi que pateix el poble de Palestina. Mantenir viva la solidaritat amb els pobles que pateixen la guerra i l'ocupació militar de potències estrangeres, ens fa un poble millor i també millors persones. Visca la lluita per la justícia, la democràcia i la solidaritat amb totes les causes d’alliberament de tots els pobles del mon
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente