algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

L'STEI Intersindical denuncia que el Govern obliga a presentar documentació només en castellà

229123
Imatge de Bel López

En una licitació d'un contracte, la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears obliga a presentar tant la memòria descriptiva com el resum executiu exclusivament en castellà.

L’STEI Intersindical denuncia que d’aquesta manera s’està incomplint amb la Llei de Normalització Lingüística i la Llei de Contractes del Sector Públic. És més: es vulnera l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears impedint la presentació de la documentació en una de les dues llengües oficials del territori.

Per això, l’STEI exigeix una rectificació a fi que, en pròximes ocasions, no es torni a produir una vulneració flagrant de la Llei i una enèsima discriminació envers els catalanoparlants, que s’han vist obligats a fer doble feina per traduir aquesta documentació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 12 dies
És clar, els barruts xovinistes espanyols encara nos intenten fer creure la pardalada que la llengua que" s'imposa" és la nostra llengua pròpia al nostre propi país.

N'hi ha per a llogar-hi cadires.

Despertem-nos i no nos deixem trepitjar ni menysprear per la claca i comparsa del xovinisme espanyol més poca-solta, bufat i asprós, experts en supremacia i en intentar fer creure tothora als altres que el món funciona a l'inrevés.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente