El sushi causa cada pic menys reticències
No és que representi una novetat, però el sushi torna a estar de moda. Palma ja té una dotzena de restaurants dedicats a aquest menjar concret de la cuina japonesa. La consciència popular el situa com el peix cru que mengen els japonesos, però les generalitzacions sempre amaguen més del que mostren: el sushi no és un únic plat de cuina, sinó un estil de cuina, i n'agrupa, evidentment, moltes varietats.
Gastroteca.cat té gust de Balears
Els productes agroalimentaris, comerços i restaurants de les Illes Balears tenen des de fa pocs dies un nou camí per a la seva comercialització. Es tracta del portar Gastroteca.cat, que fins ara promocionava els productes locals de Catalunya i que arran d'un conveni de col·laboració entre l'IDI i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ara farà al mateix amb els sectors agroalimentaris illencs.
Balears promocionarà els seus productes gastronòmics a la fira 'Taste Spain' que se celebrarà avui i demà a Londres
Una delegació del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de Balears (Cdeib), que forma part de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, participarà avui i demà en les activitats de promoció de la gastronomia de l'Estat espanyol a Londres, que tenen lloc des del dia passat 25 de maig fins al 8 de juny de 2008.
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem