“La nostra filosofia és qualitat, bona relació qualitat preu i bon servei”
Tòfol Reus té al seu càrrec l'administració i la gestió comercial del celler Pere Seda de Manacor, de llarga trajectòria en el món del vi de Mallorca. Quan va començar l'activitat del vostre celler? Ve de molt enrere. El pare del nostre repadrí feia vi a Binissalem. Va tenir 11 fills, dels quals 7 continuaren fent-ne, algun d'ells a Xile. Un altre va tenir celler a Manacor, el meu repadrí. En els anys setanta, les tres famílies de cosins es varen unir i muntaren Pere Seda. Potser és l'únic celler mallorquí que ha entrat raïm de manera ininterrompuda durant tot el segle XX. Continuau sent una empresa familiar? Sí, som 7 socis i tots som família. Tenim un funcionament pròxim a allò que podria ser una cooperativa, cada un de nosaltres s'encarrega d'un aspecte concret de l'empresa.Quan iniciàreu la vostra orientació actual? Primer havíem fet vins de taula, però a final dels anys 80 començàrem a fer-ne de qualitat, vàrem veure que el futur passava per aquí. Introduírem a Mallorca els primers equips de fred a principi dels 80 i posàrem en marxa la gamma Copinya.
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart