La Mostra de Cuina Mallorquina homenatja Tomeu Esteva
Imatge d'arxiu del cuiner Tomeu Esteva. Foto: P. Bota. La XVII Mostra de Cuina Mallorquina comença demà dimecres i conclourà diumenge 15 de maig, en una edició en la qual es ret homenatge al cuiner Tomeu Mestre, a través de set receptes seves. Apel·lant als cinc sentits i amb plats tan suggeridors com frit mariner, sopes de matances una mica coents, bacallà amb sobrassada i mel, amanida de patates i pop, oli d'oliva i pebre bord, pastís de formatge fresc, pastís de brossat amb nous, mel i figues seces, entre d'altres, la presidenta de l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca (CAEB), Pilar Carbonell, ha explicat els detalls de l'organització de la Mostra, que explicarà aquest any amb la participació de 38 restaurants repartits en 18 municipis de l'illa.
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem