Quina oloreta!
Les fires cada vegada més es reconeixen per la seva aroma. N’hi ha que fan oloreta de camp, de formatge, d’animals... A altres, però, hi preval la gastronomia i això es nota especialment quan arriba el migdia. Per exemple, a Alcúdia ahir per dinar s’oferia menú de sípia al competitiu preu de cinc euros, una oferta atractiva en temps de crisi. Milers de persones mossegaren l’ham i ahir gaudiren al Port d’Alcúdia de la quarta edició de la Fira màutica i de la Mostra de la sípia, un certamen que es consolida any rere any i que no defraudà.
Alcúdia s'apropa a la mar
La primera mostra marina flotant de les Balears, l'embrió de l'actual Fira nàutica de Palma, va néixer fa vint anys a Alcúdia. Cal pensar que aquest municipi ha estat pioner del turisme marítim i que ha impulsat projectes com el moll esportiu d'Alcúdia Mar; l'Associació de ports esportius i turístics; el primer hotel temàtic de la mar, conegut amb el nom de Botel; i fa més poc, la primera estació nàutica de les Illes, una oferta equivalent a les instal·lacions d'esquí en el turisme d'hivern. Totes aquestes iniciatives tenen en comú un sol nom: l'empresari turístic i marítim Narcís Vilaire, un home "apassionant i apassionat per Alcúdia".
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem