Delícies locals i tradició en la XVII edició de la Fira Dolça d'Esporles
Milers de persones gaudiran aquest diumenge dels productes que oferiran...
Esporles s’omple de dolç
Milers i milers de persones han participat aquest diumenge a la Fira Dolça d’Esporles, una de les trobades...
Dolços, noces i teules a la Fira d’Esporles
Esporles celebrà ahir, i ja són vuit anys, una nova edició de la Fira Dolça, una cita que no es poden perdre els més llépols, perquè reuneix el bo i millor de la rebosteria de Mallorca. Enguany, però, l’Ajuntament s’estrenà amb una iniciativa orginial i dedicà tot un carrer a promocionar la celebració de noces en aquest poble de la serra de Tramuntana. "Casa't a Esporles" reuní establiments de restauració, agroturismes, joieria, fotografia, mobles, records, regals...; en definitiva, totes les empreses que poden convertir unes noces en una celebració perfecta. Per completar la iniciativa, la sala d'exposicions de Sa Fàbrica acollí una mostra de vestits de novia i de fotos de noces dels esporlerins i esporlerines que han donat testimoni del seu amor des de principi del segle XX fins als que s'han casat fa poc mesos.
Dolços a voler a Esporles
Amb el so de xeremiers i tamborers, Esporles encetà ahir una nova edició de la Fira dolça. Aquesta cita cada any converteix el municipi en un punt de pelegrinatge dels més llépols, encara que també s'hi poden trobar plats salats tan nostres com les panades i els cocarrois. Bunyols, coquetes de torró d'ametla, ensaïmades de figa, doblegats de cabell d'àngel i magdalenes compartiren ahir protagonisme amb dolços exòtics.
Esporles fou tot dolçor
Esporles acollí ahir la setena edició d'una de les fires mallorquines amb més renom i amb més visitants dels darrers anys, la Fira dolça. Aquesta fira és un espai d'encontre de productors i comerciants de productes gastronòmics locals i forans, la majoria dins l'àmbit de la rebosteria, i congrega ciutadans interessats en la degustació i la coneixença tant de productes tradicionals com de les darreres novetats en aquest camp. Però a la VII Fira dolça hi trobàrem també els tradicionals concursos de rebosteria per a professionals i aficionats, així com conferències i els atractius tasts de mel i de xocolata. Aquest darrer és un aliment que no deixà indiferent ningú, tal com explicà el catedràtic de Fisiologia de la UIB, Josep A. Tur.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- Narges Mohammadi: dona de foc